Basket Talk

Σπανούλης: «Αυτό που κάναμε ήταν... εγχείριση εγκεφάλου στο Περιστέρι»

Σπανούλης: «Αυτό που κάναμε ήταν... εγχείριση εγκεφάλου στο Περιστέρι»

Περήφανος ήταν ο Βασίλης Σπανούλης για το τεράστιο επίτευγμα του Περιστερίου, που προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε ως «εγχείριση εγκεφάλου» όλα αυτά που έχει καταφέρει το Περιστέρι μέσα σε πέντε μήνες, με αφορμή την ιστορική του πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια».

«Είναι τρομερό αυτό που έχει πετύχει το Περιστέρι μετά από πάρα πολλά χρόνια ιστορίας» είπε ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος στη ρούκι του σεζόν ως πρώτος προπονητής, ήδη μετράει το πρώτο του παράσημο με την πρόκριση στον τελικό.

«Έχει γίνει εκπληκτική δουλειά από όλους τους προηγούμενους μήνες για να φτάσουμε σε αυτή την επιτυχία. Ήταν εγχείριση εγκεφάλου αφού αλλάξαμε όχι μόνο όλη την ομάδα αλλά τη νοοτροπία εντός και εκτός παρκέ» επισήμανε ο Λαρισαίος τεχνικός.

«Το πιο σημαντικό δεν είναι η νίκη αλλά η νοοτροπία και ο χαρακτήρας που έχουμε χτίσει. Σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία πολύ καλή ομάδα στην οποία ο φίλος μου Ηλίας Καντζούρης κάνει εξαιρετική δουλειά. Προσπαθήσαμε να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και στην τελευταία περίοδο με τρομερή καρδιά στην άμυνα κάναμε την ανατροπή» είπε, ξεχωρίζοντας τη συγκεκριμένη μέρα ως μία από τις σπουδαιότερες για την ομάδα όσο και για τον Δήμο του Περιστερίου.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0