Basket Talk

Ο coach... Giannis «οδήγησε» την Team Wade στον θρίαμβο στο Celebrity Game!

Ο coach... Giannis «οδήγησε» την Team Wade στον θρίαμβο στο Celebrity Game!
Απέδειξε πως το «έχει» και σαν προπονητής ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Έτοιμος για προπονητική καριέρα μετά το τέλος της καριέρας του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο! Το απέδειξε, άλλωστε, στο Celebrity Game του All Star Game του NBA.

Με το πινακάκι του ανά χείρας, οδήγησε την Team Wade στη νίκη κόντρα στην Team Ryan, με σκορ 81-78. Μάλιστα, το... έζησε στον πάγκο κάνοντας και... χορευτικές κινήσεις, με τα αδέρφια του, Θανάση και Άλεξ δίπλα του.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της βραδιάς, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Ντουέιν Γουέιντ, εκφράζοντας τον θαυμασμό του: «Είμαι μεγάλος θαυμαστής σου φίλε, την επόμενη ημέρα της κατάκτησης του τίτλου, έκανα story με σένα, τον Ντιρκ (Νοβίτσκι), τον Χακίμ (Ολάζουον) και τον Τιμ (Ντάνκαν). To κάνατε με τον σωστό τρόπο, είμαι μεγάλος θαυμαστής σου» ανέφερε ο Giannis χαρακτηριστικά.



Μένει να φανεί, αν θα φύγει θριαμβευτής και από το All Star Game, όπου αγωνίζεται ως αρχηγός της μίας ομάδας, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να ηγείται της άλλης.

Η συμμετοχή του Greek Freak πάντως, κρίνεται αμφίβολη προς το παρόν, λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον δεξί καρπό, στην τελευταία του αναμέτρηση κόντρα στους Σικάγο Μπουλς.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0