Basket Talk

Γκουντάιτις: «Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα κόντρα στον Ολυμπιακό, να μην φοβηθούμε κανέναν»

Γκουντάιτις: «Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα κόντρα στον Ολυμπιακό, να μην φοβηθούμε κανέναν»

Ο Αρτούρας Γκουντάιτις σε δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Κολοσσό στάθηκε στον δύσκολο ημιτελικό απέναντι στον Ολυμπιακό.

Για το ματς: «Αν δεις την προϊστορία με τον Κολοσσό και στα τρία παιχνίδια έχουμε το ίδιο σενάριο. Έχουν μια καλή ομάδα με μαχητές, χαλαρώσαμε και τους δώσουμε την ευκαιρία να πλησιάσουν στο τέλος».

Για τον λόγο που ο Παναθηναϊκός έχασε τη διαφορά: «Διαφορετικό ροτέισον, διαφορετικοί παίκτες. Ο προπονητής προσπάθησε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, είμαι ένας παίκτης δεν μπορώ να τα ξέρω όλα».

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Είναι μια διαφορετική ημέρα, πιο δύσκολη και πρέπει να το απολαύσουμε γιατί αυτά είναι διαφορετικά παιχνίδια. Πρέπει αν ευχαριστηθούμε τη στιγμή γιατί σε 5-6 χρόνια δεν ξέρουμε που θα είμαστε».

Για το αν η εμφάνιση της τέταρτης περιόδου είναι ένα «καμπανάκι» ενόψει Ολυμπιακού: «Δεν παίξαμε άσχημα και για 3 δεκάλεπτα ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι. Είμαι έτοιμος για αύριο».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό: «Πρέπει να παλέψουμε για κάθε μπάλα κόντρα στον Ολυμπιακό, να μπούμε στο παιχνίδι και να μην φοβηθούμε κανέναν αν θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0