Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Ήταν επικίνδυνο ματς – Έχουμε έρθει για τρία παιχνίδια» (video)

Μπαρτζώκας: «Ήταν επικίνδυνο ματς – Έχουμε έρθει για τρία παιχνίδια» (video)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» έχουν έρθει στο Ηράκλειο με σκοπό να παίξουν σε τρία παιχνίδια.

Παρά τη διαφορά του σκορ και την άνετη επικράτηση του Ολυμπιακού επί του Άρη στον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε το ματς απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» ήταν πολύ επικίνδυνο. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο στόχο των «ερυθρολεύκων» στη διοργάνωση, υπογραμμίζοντας πως έχουν έρθει με σκοπό να αγωνιστούν σε τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός:

«Προσπαθήσαμε να πούμε στους παίκτες ότι έχουμε έρθει για τρία ματς και ο Άρης είχε έρθει για να παίξει μόνο ένα. Ήταν ένα επικίνδυνο ματς, αλλά ήμασταν πολύ καλοί αμυντικά σήμερα. Ο Άρης έπαιξε καλά και προστατεύει τη ρακέτα του, για αυτό και είναι στην τρίτη θέση.

Αλλάζει την άμυνα σε ζώνη και θέλει λίγο χρόνο αυτό για να το διαβάσει η ομάδα. Ο Σλούκας θέλαμε να πάρει λίγο χρόνο, καθώς έχει κάνει μόλις δύο προπονήσεις. Θα ήταν αφελές να πω ποια ομάδα θέλω στον ημιτελικό, παίζουν δύο ομάδες που σεβόμαστε

Στη συνέντευξη Τύπου έπειτα πρόσθεσε: «Συγχαρητήρια στην ομάδα μου για τη νίκη. Δεν υποτιμήσαμε καθόλου το παιχνίδι, ούτε στην προετοιμασία ούτε στη διάρκειά του. Ο Άρης μάς ανάγκασε, είναι μια ομάδα που πιέζει πολύ στην μπάλα, αλλάζει την άμυνά του και έπρεπε να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Η προσέγγισή μας δεν ήταν ότι πάμε για τρία ματς, έπρεπε να είμαστε προσηλωμένοι στο ένα ματς και οι παίκτες μου ήταν απόλυτα συνεπείς, με αποτέλεσμα να κερδίσουμε με μεγάλη διαφορά. Πήραμε περισσότερα ριμπάουντ, είχαμε πολλές ασίστ και δεχτήκαμε μόλις τρεις αιφνιδιασμούς. Δεχόμενοι μόλις 51 πόντους ήταν δύσκολο να χάσουμε»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0