Basket Talk

Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν κατάθεση ψυχής»

Καστρίτης: «Συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν κατάθεση ψυχής»

Ο Γιάννης Καστρίτης, σε δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Άρης ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με το επιβλητικό 82-51 και ο Γιάννης Καστρίτης στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ μίλησε για την περηφάνεια του για τους παίκτες του.

«Δεν μπορώ να πω ότι μας έκοψε τα πόδια. Δεν θέλαμε να ξεκινήσει έτσι το παιχνίδι με -20. Ξέραμε τη διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα έχει προσήλωση από την αρχή. Είχαμε προβλήματα και τα παιδιά έκαναν κατάθεση ψυχής.

Επιστρέψαμε όμως και αγωνιστήκαμε όσο μας το επέτρεψαν οι συνθήκες και κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά, μέχρι εδώ ήμασταν στο Κύπελλο, θα πάρουμε παίκτες και θα ανταποκριθούμε στο τελείωμα της σεζόν».


Ενώ πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου: «Σε τέτοια παιχνίδια, θα πρέπει ο ανώτερος αντίπαλος ή ο πολύ ανώτερος αντίπαλος να σου δώσει κάποιο πάτημα. Ο Ολυμπιακός μπήκε με το πόδι στο γκάζι και δεν μας άφηναν σχεδόν να δούμε την μπάλα. Για μένα αυτή είναι η αιτία του κακού μας ξεκινήματος, δεν οφείλεται σε έλλειψη συγκέντρωσης. Παρά το κακό ξεκίνημα εμείς δεν καταρρεύσαμε, παλέψαμε, πιέσαμε και προσπαθήσαμε. Όμως έπαιξε καθοριστικό ρόλο το πώς προσέγγισε το παιχνίδι ο Ολυμπιακός.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0