Basket Talk

Στο Ηράκλειο για Βεζένκοφ ο βοηθός προπονητή των Kings: «Έχει υψηλό μπασκετικό IQ»! (video)

Στο Ηράκλειο για Βεζένκοφ ο βοηθός προπονητή των Kings: «Έχει υψηλό μπασκετικό IQ»! (video)

Στα Δύο Αοράκια βρίσκεται ο βοηθός προπονητή των Σακραμέντο Κινγκς Τζέι Τριάνο, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τον Σάσα Βεζένκοφ!

Οι Σακραμέντο Κινγκς δεν ξεχνούν τον Σάσα Βεζένκοφ. Οι εντυπωσιακές επιδόσεις του φόργουορντ του Ολυμπιακού στη φετινή EuroLeague διατηρούν τα βλέμματα από την μεριά της Αμερικής επάνω του.

Έτσι, στο Ηράκλειο με σκοπό να τον παρακολουθήσει από κοντά, βρίσκεται ο βοηθός προπονητή των Κινγκς, Τζέι Τριάνο.  Να υπενθυμίσουμε ότι τα δικαιώματα του Βεζένκοφ παραμένουν ακόμα στο σύλλογο του Σακραμέντο.

Παραχώρησε, μάλιστα, δηλώσεις κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου στην κάμερα της ΕΡΤ όπου και ανέφερε:

«Έχουμε τα δικαιώματά του, αλλά δεν τον έχω δει ποτέ ζωντανά. Με το All Star Break στο ΝΒΑ, ήταν μια καλή ευκαιρία για να έρθω εδώ και να τον δω. Έχω ακούσει πόσο καλός είναι. Έχουμε τα δικαιώματά του. Ήθελα να τον δω από κοντά, την απόφαση θα πάρουν το front office μαζί με τον Σάσα Βεζένκοφ. Έχει βάλει τον εαυτό του σε εξαιρετική θέση. Τον έχω δει μόλις για ένα ημίχρονο από κοντά, αλλά μπορώ να σου πω ότι μου αρέσει αυτό που βλέπω. Μπορείς να το καταλάβεις μόλις τον παρακολουθείς πόσο ικανός είναι. Μπορεί να πασάρει, μπορεί να σκοράρει. Έχει υψηλό μπασκετικό IQ. Είναι υπέροχο που μπορώ να τον δω από κοντά.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0