Basket Talk

Κόσμος στο Final-8 του Κυπέλλου: Αγνοείται! (video)

Κόσμος στο Final-8 του Κυπέλλου: Αγνοείται! (video)
Κι΄αν το γεγονός ότι δεν έπαιζε κάποιος από τους «αιώνιους» αποτελούσε δικαιολογία, τότε η εικόνα διαψεύδει ρητά. προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άρη με τις κερκίδες στα «Δύο Αοράκια» να παραπέμπουν σε αγώνες μικρών κατηγοριών.
Αποστολή στο Ηράκλειο Μάνος Φυρογένης

Το Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στο Ηράκλειο της Κρήτης μπήκε στη δεύτερη μέρα του με τον Ολυμπιακό και τον Άρη να αναμετρώνται για μία θέση στην 4αδα.

Κι΄ αν μία τέτοια αναμέτρηση έπρεπε να... μονοπωλεί τα βλέματα και το ενδιαφέρον, η εικόνα στις κερκίδες του Κλειστού Γυμναστηρίου στα «Δύο Αοράκια» είναι και πάλι λυπητερή. Ναι μεν υπάρχουν περισσότεροι από τη χθεσινή βροντερή... απουσία, σε καμία περίπτωση όμως, αυτό το 1/5 της χωριτικότητας που είναι «καλυμμένο» δεν είναι ικανοποιητικό.

Άλλωστε, «μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις» και μιλά από μόνη της. Μεγάλο το διακύβευμα, ελάχιστον το ενδιαφέρον όπως φαίνεται. Σε σημείο που ακούγονται πεντακάθαρα οι οδηγίες των προπονητών προς τους πάικτες τους και οι 3 (!) φίλοι του Άρη στα... ορεινά της μίας κερκίδας.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0