Basket Talk

Παναθηναϊκός: Ουόλτερς αντί Τόμας στην επτάδα των ξένων!

Παναθηναϊκός: Ουόλτερς αντί Τόμας στην επτάδα των ξένων!
Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να «κόψει» τον Ματ Τόμας για χάρη του Νέιτ Γουόλτερς. Συνεπώς, θα παραταχθεί στο Final Eight του Κυπέλλου Μπάσκετ με μόνο μία εκ των δύο μεταγραφών, τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση σχετικά με τους ξένους του Παναθηναϊκού στο ρόστερ των εγχώριων διοργανώσεων.

Η απόφαση του Άντριου Άντριους να μην αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ  δημιούργησε έναν… λαβύρινθο στο «Τριφύλλι» των εννέα ξένων. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ανενεργός, αλλά παραμένει εντός 7άδας ξένων και αρνείται πεισματικά να βγει. Έτσι, ο Ράντονιτς έπρεπε να αποφασίσει για τους υπόλοιπους έξι. 

Οι «πράσινοι», λοιπόν, αποφάσισαν να επαναφέρουν τον Νέιτ Ουόλτερς στο ελληνικό ρόστερ, δίπλα στους Πάρις Λι, Ματέους Πονίτκα, Ντουέιν Μπέικον, Ντέρικ Ουίλιαμς και Αρτούρας Γκουντάιτις.

Αντιθέτως, εκτός έμεινε όπως αναμενόταν ο Μάριους Γκριγκόνις, αλλά και ο νεοαποκτηθής, Ματ Τόμας.

Ο Αμερικανός σουτέρ είχε δεχθεί μια αγκωνιά στο κεφάλι στο παιχνίδι με τον Προμηθέα, ζαλιζόταν και έχασε προπονήσεις. Την Πέμπτη (16/2) ακολούθησε ένα μέρος του προγράμματος, αλλά το επιτελείο της ομάδας έκρινε πως ο Ουόλτερς είναι πιο έτοιμος.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0