Basket Talk

Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφωνία Παναθηναϊκού-Ποτσέκο»

Ιταλικά ΜΜΕ: «Συμφωνία Παναθηναϊκού-Ποτσέκο»

Για συμφωνία του Παναθηναϊκού με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο κάνουν λόγο ιταλικά ΜΜΕ!

Λίγες ώρες πριν τον προημιτελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και έσκασε... βόμβα από την Ιταλία αφού σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας έχει επέλθει συμφωνία της ΚΑΕ και του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με τον Τζιανμάρκο Ποτσέκο για να διαδεχθεί στο τέλος του μήνα τον Ντέγιαν Ράντονιτς!

Όπως ανέφερε λοιπόν το site sportando, Παναθηναϊκός και Ποτσέκο τα έχουν βρει πλήρως στο οικονομικό σκέλος της συμφωνίας ενώ έχει δώσει το πράσινο φως για την αλλαγή του full time συμβολαίου του με την Εθνική Ιταλίας σε part time και η Ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας.

Αυτό που απομένει είναι η διάρκεια του συμβολαίου με τον Παναθηναϊκό να προσφέρει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια (δηλαδή έως το τέλος της σεζόν 2022-23 με οψιον του Παναθηναϊκού για το 2023-24) και τον Ποτσέκο να ζητάει για 2+1 χρόνια (δηλαδή έως το τέλος της σεζόν 2023-24 με οψιόν του Παναθηναϊκού για το 2024-25).

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του site Alessandro Luigi Maggi η επικείμενη συμφωνία πρέπει να θεωρείται σχεδόν δεδομένη, ο Ποτσέκο θα έρθει στην Ελλάδα για να πιάσει δουλειά μετά τους αγώνες της Εθνικής Ιταλίας για τα παράθυρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 ενώ βοηθός του θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του τα τελευταία χρόνια και στην Εθνική Ιταλίας, Εντοάρντο Κασαλόνε

 

Να σημειωθεί πως ο Ποτσέκο έγινε πατέρας χθες βράδυ (16/02), όντας παντρεμένος με την Τάνια Ρόμπλες, ενώ η νεογέννητη κόρη του θα ονομαστεί Γκάλα.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0