Basket Talk

Το roller-coaster συναισθημάτων του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Από το ρεκόρ στον τραυματισμό, εννέα λεπτά δρόμος! (video)

Το roller-coaster συναισθημάτων του Γιάννη Αντετοκούνμπο: Από το ρεκόρ στον τραυματισμό, εννέα λεπτά δρόμος! (video)

Μπορεί ο Γιάννης Αντετοκούνμπο να αγωνίστηκε μόλις εννέα λεπτά στη νίκη των Μιλγουόκι Μπακς επί των Μπουλς, όμως ο «Greek Freak» πρόλαβε πριν τον τραυματισμό του να γίνει ο πρώτος πασέρ στην ιστορία της ομάδας του!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποχώρησε με τραυματισμό στο δεξί καρπό, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς βρήκαν τον τρόπο να πάρουν την 12η σερί τους νίκη. Επικράτησαν με 112-100 των Μπουλς στο Σικάγο, πιο εύκολα από ό,τι αναδεικνύει το τελικό σκορ, και οδηγούνται στη διακοπή για το All Star Game με ρεκόρ 41-17.

Όσον αφορά τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, η αλήθεια είναι πως το βράδυ του περιλάμβανε μεγάλες εναλλαγές συναισθημάτων. Και αυτό διότι έγινε ο πρώτος σε τελικές πάσες στην ιστορία των Μιλγουόκι Μπακς, κατακτώντας ακόμη μία (στατιστική) κατηγορία στην ομάδα του Γουισκόνσιν.


Ήθελε μόλις δύο ασίστ για να ξεπεράσει τον «θρύλο» της ομάδας, Πολ Πρέσεϊ, το έκανε μέσα σε εννέα λεπτά και εν συνεχεία αποχώρησε με τραυματισμό, καθώς χτύπησε στον δεξί καρπό.

Ωστόσο, το ρεκόρ του είναι πλέον γεγονός και δεν… αλλοιώνεται, ανεξάρτητα από το αν θα προλάβει το All Star Game ή όχι. Κατέκτησε μία ακόμη κορυφή σε στατιστική κατηγορία, έχοντας 3.2.74 τελικές πάσες και «τρέχει» για να είναι παρών στην καθιερωμένη «γιορτή» του NBA.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0