Basket Talk

Καντζούρης: «Οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όλους - Με προβλήματα Μάιλς και Μίτσελ» (video)

Καντζούρης: «Οφείλουμε ένα συγγνώμη σε όλους - Με προβλήματα Μάιλς και Μίτσελ» (video)
Προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας του ήταν ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Καντζούρης.
Σχετικά Άρθρα

Ο Ηλίας Καντζούρης δεν ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ΑΕΚ στον προημιτελικό κόντρα στον Πανιώνιο, ενώ στις δηλώσεις του αναφέρθηκε και στα προβλήματα τραυματισμού που αντιμετωπίζουν ο Μάιλς και ο Μίστελ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της «Ένωσης»:

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το πώς παίξαμε. Μάιλς και Μίτσελ έχουν κάποια προβλήματα, να δούμε πως είναι ιατρικά και να δούμε το επόμενο παιχνίδι.

Αν υποτιμούμε παιχνίδια, δεν αξίζουμε να είμαστε εδώ. Να δούμε τα αίτια της απόδοσής μας. Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και στον ημιτελικό να είμαστε αντάξιοι του ονόματος της ΑΕΚ

 

Εν συνεχεία πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Όλοι κερδίζουμε και χάνουμε μαζί. Οφείλουμε ένα συγγνώμη στους εαυτούς μας και σε όλο τον οργανισμό της ΑΕΚ. Πρέπει να δούμε πώς θα αντιδράσουμε. Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στον Πανιώνιο, έπαιξε χωρίς κανέναν φόβο και τα κατάφερε πάρα πολύ καλά. Εμάς δεν μας χαρακτηρίζει η έλλειψη αμυντικής προσπάθειας, αλλά είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα δύο τελευταία ματς.

Έχουμε μπροστά μας το Σάββατο έναν ημιτελικό απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Να δούμε τι φταίει, να ανασυγκροτηθούμε και όσοι είμαστε το Σάββατο να πάμε να παρουσιάσουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα. Δεν είχα στο μυαλό μου τι είχε γίνει στο παρελθόν, προσπαθήσαμε να μπούμε στο Final 8 με την κατάλληλη συγκέντρωση μετά από ένα κακό παιχνίδι, αλλά μέσα στις τέσσερις γραμμές δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Για τους τραυματισμούς των Μίτσελ και Μάιλς: «Είναι κάτι που θα το δούμε αύριο. Θα πρέπει να αξιολογηθεί η κατάστασή τους από το ιατρικό τιμ. Δεν μπορώ να πω κάτι πιο συγκεκριμένο αυτή τη στιγμή, αυτό είναι το μήνυμα από το ιατρικό μας τιμ.»

Για το αν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση: «Αυτή είναι η δουλειά μας. Πρέπει να αντιδράσουμε, να παίξουμε καλύτερα σαν ομάδα και να επιστρέψουμε στα βασικά που μας έδωσαν πολλές μεγάλες νίκες φέτος.»



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0