Basket Talk

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο BN Sports: «Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό - Το γήπεδο αυτό μου ξυπνά υπέροχες αναμνήσεις» (vid)

Ο Λίνος Χρυσικόπουλος στο BN Sports: «Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον Παναθηναϊκό  - Το γήπεδο αυτό μου ξυπνά υπέροχες αναμνήσεις» (vid)

Μία μέρα πριν τον προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό για το πρωτοεμφανιζόμενο στην Ελλάδα Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας και ο Λίνος Χρυσικόπουλος μίλησε στο BN Sports. Από την ανυπομονησία που υπάρχει και το πολύ δύσκολο έργο του Κολοσσού, μέχρι τις ευχάριστες αναμνήσεις του από το Ηράκλειο (Κύπελλο με ΑΕΚ το 2020) και ειλικρινή διαπίστωση ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται σε τεράστιο βαθμό από τους «πράσινους».

Σχετικά Άρθρα

Αποστολή στο Ηράκλειο: Μάνος Φυρογένης

Ο Κολοσσός Ρόδου πρέπει να περάσει από… συμπληγάδες πέτρες (και τους δύο «αιωνίους») αν θέλει να βρίσκεται στην Κρήτη και την Κυριακή (19/2) για να διεκδικήσει στον τελικό του Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας στα «Δύο Αοράκια», τον πρώτο τίτλο της 60χρονης ιστορίας του.

Λίγες ώρες λοιπόν πριν το δύσκολο, η αλήθεια είναι, πρώτο εμπόδιο και μετά το… ξεμούδιασμα των παικτών του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο έμπειρος σε αυτές τις διοργανώσεις Λινός Χρυσικόπουλος μίλησε στο BN Sports. O 31 χρόνος φόργουορντ των Ροδιτών, σε ένα γήπεδο που έχει μόνο ευχάριστες εικόνες (Κυπελλούχος 2020 με την ΑΕΚ) είπε την άποψή του για τον αυριανό προημιτελικό με τον Παναθηναϊκό (17/2, 19:15), ενώ δεν άφησε ασχολίαστη και την… επική ατάκα του κόουτς Παπαθεοδώρου για τους Ούριορς στην συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (13/2).

Ποια τα συναισθήματά σου μία μέρα πριν την έναρξη του Final-8 για εσάς;

«Σίγουρα είναι ένα ματς που σε κάνει να νιώθεις ανυπομονησία. Είναι μια γιορτή, πρώτη φορά που συμβαίνει στην Ελλάδα οπότε είμαστε όλοι χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ και δεν… κρατιόμαστε μέχρι να έρθει η ώρα του αγώνα».

Ο κόουτς Παπαθεοδώρου είπε αστειευόμενος στη συνέντευξη Τύπου ότι αν περάσετε από Παναθηναϊκό μετά θα έρθει ο Ολυμπιακός και στο τέλος οι Ουόριορς. Συμφωνείς μαζί του;

« (Γέλια) Εντάξει η αλήθεια είναι ότι από την πρώτη μέρα το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Έχουμε μπροστά δύο ομάδες της Ευρωλίγκα αν θέλουμε το ένα από τα δύο εισιτήρια για τον τελικό. Αν μάλιστα εξαντλήσουμε τις λίγες πιθανότητες που έχουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θα πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης αυτήν την περίοδο. Το γνωρίζαμε εξ’ αρχής βέβαια ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο διότι εδώ βρίσκονται οι καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Έχουμε προετοιμαστεί και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στο παρκέ».
Chrisikopoulos_231022_B.jpg

Θεωρείς ότι δίνει ένα παραπάνω κίνητρο και ελπίδα σε εσάς το γεγονός ότι οι «πράσινοι» δεν δείχνουν τη σταθερότητα των περασμένων ετών;

«Ανεξαρτήτως αντιπάλου, μπαίνουμε μέσα για να ‘’χτυπήσουμε’’ το ματς. Αυτό πρέπει να κάνουμε πάντα και αυτό θα κάνουμε και τώρα. Η διαφορά δυναμικότητας ακόμα και έτσι που όντως ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται στα καλύτερά του είναι πολύ μεγάλη και κακά τα ψέματα, η εξέλιξη του ματς εξαρτάται από αυτούς και όχι από εμάς».

Τι αναμνήσεις σου ξυπνάνε επιστρέφοντας σε ένα γήπεδο που έχεις στεφθεί Κυπελλούχος πριν από δύο χρόνια με την ΑΕΚ;

«Σίγουρα οι εικόνες που έχω από εδώ είναι μόνο ευχάριστες, χαρούμενες. Έχω παίξει με την Εθνική, έχω πάρει το Κύπελλο με την ΑΕΚ. Είμαι χαρούμενος κάθε φορά που βρίσκομαι εδώ. Είναι άλλωστε το πρώτο και το τελευταίο έως τώρα τρόπαιο που έχω κατακτήσει και οι αναμνήσεις από το Ηράκλειο είναι πολύ έντονες».
AEK-2-1.jpg

Τι πρέπει να κάνει πολύ καλά ο Κολοσσός για να περάσει από το πρώτο υψηλό εμπόδιο;

«Δεν θα σου πω και το πλάνο μας (Γέλια). Ό,τι καλύτερο πάντως».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0