Basket Talk

«Πράσινο φως» της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Ιταλίας στον Ποτσέκο για Παναθηναϊκό!

«Πράσινο φως» της Ομοσπονδίας μπάσκετ της Ιταλίας στον Ποτσέκο για Παναθηναϊκό!
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Ιταλίας ξεκαθάρισε πως δεν θα σταθεί «εμπόδιο» στη μετακίνηση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο στον Παναθηναϊκό.
Σχετικά Άρθρα
Οι εξελίξεις σχετικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Εθνικής Ιταλίας, Τζιανμάσκο Ποτσέκο, «τρέχουν», αφού σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου της Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, στην εφημερίδα La Stampa, ο Ιταλός τεχνικός μπορεί ελεύθερα να διαπραγματευτεί με τους πράσινους!

Όπως νωρίτερα είχαμε αναφέρει ο Ποτσέκο σύμφωνα με δημοσίευμα δύο άλλων ιταλικών εφημερίδων έλαβε δύο προτάσεις από τους πράσινους της τελευταίες 15 μέρες, αλλά ζήτησε πρώτα να ξεκαθαρίσει το θέμα της Εθνικής Ιταλίας, με την οποία απασχολείται full time.

Σύμφωνα λοιπόν με τη La Stampa, το βράδυ της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου και στο περιθώριο του Final-8 του Κυπέλλου Ιταλίας ο Ποτσέκο μαζί με τον ατζέντη του Βιρτζίνιο Μπερνάρντι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Τζιάνι Πετρούτσι, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο αλλαγής των όρων του συμβολαίου του προκειμένου να μπορέσει να εργαστεί και σε ομάδα της Ευρωλίγκα, εν προκειμένω του Παναθηναϊκού.

«Όλα πλέον είναι στα χέρια του Ποτσέκο. Δεν θα μπλοκάρουμε τη φιλοδοξία του» δήλωσε για τον Ποτσέκο όταν ρωτήθηκε σχετικά. «Δεν μπορώ να εμποδίσω στο όνομα ενός συμβολαίου τη φιλοδοξία του. Η μόνη προϋπόθεση από πλευράς μας είναι να μην αμελήσει τις υποχρεώσεις του στην Εθνική», είπε ο Πετρούτσι ανοίγοντας ουσιαστικά τον δρόμο στον Ποτσέκο να υπογράψει σε όποιο σύλλογο επιθυμεί.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0