Basket Talk

Ιταλικά ΜΜΕ: Δύο προτάσεις στον Ποτσέκο έκανε ο Παναθηναϊκός!

Ιταλικά ΜΜΕ: Δύο προτάσεις στον Ποτσέκο έκανε ο Παναθηναϊκός!
Τι αναφέρουν -και- τα ιταλικά ΜΜΕ για Παναθηναϊκό και Τζιανμάρκο Ποτσέκο.
Σχετικά Άρθρα
Ως συνέχεια της προ διημέρου αποκάλυψης της εφημερίδας Live Sport για επαφή και ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού με τον Ιταλό Ομοσπονδιακό προπονητή Τζιανμάρκο Ποτσέκο δύο ιταλικές εφημερίδες, η Corriere della Sport και η Tuttosport με σημερινό τους ρεπορτάζ υποστηρίζουν ότι οι πράσινοι τις τελευταίες 15 μέρες έκαναν δύο προτάσεις στον προπονητή!

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα λοιπόν η πράσινη ΚΑΕ έκανε την πρώτη πρόταση προ δύο εβδομάδων στον Ποτσέκο και τη δεύτερη στις αρχές αυτής της εβδομάδας προτείνοντάς του τη θέση στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται ο Ντέγιαν Ράντονιτς. Όμως για δύο λόγους ο Ποτσέκο αρνήθηκε και τις δύο αυτές προτάσεις και… μετέθεσε τις συζητήσεις για την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο πρώτος είναι πως από μέρα σε μέρα (ίσως και… ώρες) περιμένει τον ερχομό στη ζωή του πρώτου του παιδιού αφού η σύζυγός του είναι στην τελευταία εβδομάδα κύησης της κόρης τους. Ο δεύτερος είναι πως αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με full time συμβόλαιο με την Ομοσπονδία μπάσκετ της Ιταλίας για τη θέση του προπονητή της Εθνικής Ανδρών και θέλει πρώτα να συζητήσει με τους παράγοντές της για την αλλαγή των όρων του συμβολαίου ώστε να μπορεί να διαπραγματευτεί με κάποιο σύλλογο της Ευρωλίγκα!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0