Basket Talk

Παναθηναϊκός: Ποτσέκο για τον «πράσινο» πάγκο!

Παναθηναϊκός: Ποτσέκο για τον «πράσινο» πάγκο!
Την περίπτωση του Τζιανμάρκο Ποτσέκο για τον πάγκο της ομάδας εξετάζει ο Παναθηναϊκός.
Ο Παναθηναϊκός δεν διανύει όπως θα περίμενε την τρέχουσα σεζόν και τα πράγματα για τη θέση του Ράντονιτς γίνονται ζόρικα με κάθε κακό αποτέλεσμα, όση στήριξη και αν έχει από τη διοίκηση της ομάδας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live sport», ήδη οι «πράσινοι» κοιτάνε πιθανές κινήσεις για την επόμενη μέρα. Μία από αυτές, που μπορεί να βελτιώσει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό, είναι αυτή του Τζιανμάρκο Ποτσέκο.
 
Ο «τρελός» προπονητής της εθνικής Ιταλίας, που εκτός από εξαιρετικός coach, κάνει πάντα και τρομερές δηλώσεις (και όχι μόνο), είναι μία επιλογή που αρέσει στο «τριφύλλι». Όσοι δεν τον γνώριζαν, σίγουρα τον μάθανε καλά στο Ευρωμπάσκετ της Γερμανίας, εκεί όπου έκανε μία... επίθεση αγάπης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Από τότε που έπαιζε εκείνος μπάσκετ, είχε λίγη τρέλα και λίγο πάθος παραπάνω, για αυτό και εξάλλου, πέρα από το σπουδαίο ταλέντο του, είναι από τους πιο αγαπητούς στην πατρίδα του.

Όλα είναι ανοιχτά για το ποιος θα είναι στον πάγκο του ΠΑΟ για το Final-8 του κυπέλλου, αλλά για την ώρα δεν προκύπτει άμεσα κάποιο διαζύγιο με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0