Basket Talk

Ερυθρός Αστέρας: «Παρών» στο Final-8 παρά τις απειλές!

Ερυθρός Αστέρας: «Παρών» στο Final-8 παρά τις απειλές!
Την απόφασή τους να συμμετάσχει κανονικά στο Final 8 του Κυπέλλου Σερβίας και να μην κάνει πράξη τις απειλές του περί αποχής, γνωστοποίησαν από τον Ερυθό Αστέρα.
Σχετικά Άρθρα
Κανονικότατα θα βρεθεί στο Final 8 του Κυπέλλου Σερβίας ο Ερυθρός Αστέρας, ύστερα από από απόφαση που υπερψηφίστηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο. Στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα βρίσκεται τόσο ο Φακούντο Καμπάτσο όσο και ο μέχρι πρότινος τραυματίας, Χασάν Μάρτιν.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος των «ερυθρολέυκων» να μην κατέβει η ομάδα του, βάλλοντας κατά της Ομοσπονδίας, η οποία δεν τιμώρησε την Παρτίζαν για την περσινή αποχώρησή της από το πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Ερυθρού Αστέρα θα έιναι η Μπόρατς ενώ σε περίπτωση πρόκρισης, λογικά θα βρεθεί με την Παρτιζάν στα ημιτελικά.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η απόφαση:
«Στο Διοικητικό Συμβούλιο που έγινε οι 18 ψήφισαν υπέρ της συμμετοχής, οι δύο απείχαν και μόλις μία ψήφος ήταν αρνητική. Αύριο (15/2) θα είμαστε στη Νις, μία ημέρα πριν το πρώτο ματς παιχνίδι την Πέμπτη (16/2)», είπε αρχικά ο Τσόβιτς και πρόσθεσε: «Η απόφαση αυτή πάρθηκε για το καλό του μπάσκετ της Σερβίας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0