Basket Talk

Αγραβάνης για Παναθηναϊκό: «Ήθελα να παίξω για τον κορυφαίο σύλλογο» (video)

Αγραβάνης για Παναθηναϊκό: «Ήθελα να παίξω για τον κορυφαίο σύλλογο» (video)

Ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά το εγχώριο ντεμπούτο του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, δήλωσε χαρούμενος για τη μεταγραφή του στον κορυφαίο σύλλογο, όπως ο ίδιος είπε σε δηλώσεις του.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε ντεμπούτο με τη πράσινη φανέλα στη Basket League και μετά το τέλος έδειξε τη χαρά του που έχει βρεθεί στο «τριφύλλι», ενώ στάθηκε στους συμπαίκτες του και ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός είναι κορυφαίος σύλλογος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ

«Δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω ομάδες στη μέση της σεζόν, άλλαξα τρεις ομάδες. Κάθε εμπόδιο για καλό, χαρούμενος που είμαι στον Παναθηναϊκό. Με αυτούς τους συμπαίκτες μπορούμε να βελτιώσουμε την εικονα μας. Μεγάλη χαρά να παίζω στον Παναθηναϊκό με κορυφαίους παίκτες. Το ευχαριστιέσαι πολύ περισσότερο. Έχεις πολύ καλούς συμπαίκτες. Έχουμε ένα σημαντικό στόχο μπροστά μας. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας στην προπόνηση. Τα παιδιά ήταν κουρασμένα μετά το παιχνίδι με την Βαλένθια. Έχουμε δουλειά μπροστά μας. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Σε όλη την καριέρα μου προσπαθώ να βοηθάω σε άμυνα και επίθεση.

Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή. Πρέπει να βρούμε τη χημεία, να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στην άμυνα πάρα πολύ. Έχουμε Final 8 και κάθε παιχνίδι εκεί είναι τελικός. Τα πράγματα είναι πιο καλά σχέση με το ματς με την Βαλένθια. Ευχαριστώ τον κόσμο. Θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο».

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0