Basket Talk

Παπαθεοδώρου: «Αν περάσουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, νιώθω ότι θα αντιμετωπίσουμε τους Ουόριορς»

Παπαθεοδώρου: «Αν περάσουμε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, νιώθω ότι θα αντιμετωπίσουμε τους Ουόριορς»

Με αρκετή δόση χιούμορ σχολίασε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου το δύσκολο μονοπάτι που έχει ο Κολοσσός Ρόδου στο Final-8 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Κολοσσός Ρόδου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο πρώτο παιχνίδι του Final-8 και αν καταφέρει να κερδίσει τους «πράσινους» τότε πέφτει πάνω στον Ολυμπιακό. Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου να αστειευτεί λέγοντας ότι μετά τους «αιωνίους» περιμένει να συναντήσει τους… Ουόριορς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Παπαθεοδώρου:

«Πρώτα από όλα να συγχαρώ την Ομοσπονδία για την πρωτοβουλία για το πρώτο Final-8. Είναι σημαντικό για το ελληνικό μπάσκετ να υπάρχει μία γιορτή στην Κρήτη. Τα συναισθήματα για εμένα είναι ιδιαίτερα όταν κατεβαίνω στην Κρήτη και λόγω εθνικής ομάδας και με την ΑΕΚ με την κατάκτηση κυπέλλου.

Το φετινό είναι κάτι ξεχωριστό γιατί είναι σημαντικό για μία ομάδα όπως ο Κολοσσός να παίρνει μέρος σε αυτό τον ιστορικό θεσμό και το Final-8. Ρεαλιστικά μιλώντας, η τύχη δεν ήταν με το μέρος μας. Έχουμε έναν Γολγοθά μπροστά μας, ξεκινώντας με τον Παναθηναϊκό.

Στο πάρα πολύ δύσκολο σενάριο που περάσουμε θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και νιώθω ότι αν περάσουμε και από εκεί θα αντιμετωπίσουμε τους Ουόριορς στον τελικό. Θα διεκδικήσουμε όμως τις πιθανότητές μας. Μακάρι να είναι μία γιορτή στο τέλος για όλους».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0