Basket Talk

NBA: 5+1 free agents με φόντο τα πλέι-οφ

NBA: 5+1 free agents με φόντο τα πλέι-οφ

Όσο σχηματίζεται η λίστα των ελεύθερων παικτών στο NBA, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον ακόμα και από την επίσημη περίοδο των ανταλλαγών.

Μετά τη λήξη μιας από τις πιο ανατρεπτικές περιόδους ανταλλαγών των τελευταίων ετών, σειρά έχουν οι free agents, τα ονόματα των οποίων είναι τόσο σημαντικά όσο και ο αντίκτυπός τους στη λίγκα.

Κεφάλαιο Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ο MVP του 2017 έφυγε από τους Λέικερς για τη Γιούτα ως μέρος ανταλλαγής τριών ομάδων. Αναμένεται να εξαγοραστεί το συμβόλαιο του (47 εκατομμύρια) από τους Τζαζ, μιας και δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας. Οι σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του είναι οι Χιτ και οι Μπουλς. Ο προπονητής των Μπουλς, Μπίλι Ντόνοβαν, φάνηκε ενθουσιασμένος με αυτή τη προοπτική μιας και έχει συνεργαστεί ξανά με τον Ουέστμπρουκ στην Οκλαχόμα.

Τζον Ουόλ

Οι Χιούστον Ρόκετς υποδέχθηκαν ξανά τον παλιό τους γνώριμο, Τζον Ουόλ, μετά την αποχώρησή του μόλις 6 μήνες μετά από τους Κλίπερς. Ο έμπειρος γκαρντ που δεν είχε φύγει από το Χιούστον έχοντας και τις καλύτερες σχέσεις, αναμένεται να έχει ζήτηση από πολλές ομάδες μία εκ των οποίων είναι οι Χιτ που είχαν εκδηλώσει ξανά το ενδιαφέρον τους για τον 5 φορές All-Star το περασμένο καλοκαίρι.

Ρέτζι Τζάκσον

Από τους Κλίπερς μετακόμισε στους Χόρνετς ως ανταλλαγή για τον σέντερ Μέισον Πλάμλι. Η επικρατέστερη ομάδα για να συνεχίσει την σεζόν είναι οι πρωτοπόροι της Δύσης, Ντένβερ Νάγκετς, που χρειάζονται κάποιον σταθερό παίκτη με την εμπειρία του Τζάκσον σαν αναπληρωματικό πόιντ γκαρντ. Όλα αυτά, αν δεν προλάβουν να τον «αρπάξουν» οι Σανς που έχουν κενή αυτή τη θέση στο ρόστερ τους.

Πατ Μπέβερλι

Στο Ορλάντο βρέθηκε ο Πατ Μπέβερλι μετά την ανταλλαγή του με τον Μο Μάμπα στους Λέικερς. Ο 34χρονος πόιντ γκαρντ δεν αναμένεται να παίξει στους Μάτζικ και υπάρχει έντονη φημολογία για επανένωση με τη παλιά του ομάδα, τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς. Πέρα από το γεγονός ότι είναι αγαπημένος των φιλάθλων της ομάδας, η δυναμικότητα και η εκρηκτικότητά του είχε βοηθήσει να φτάσουν στα πλέι-οφ την περασμένη σεζόν.

Reunion Κέβιν Λοβ με Λεμπρόν Τζέιμς;

Οι Καβαλίερς έχουν μειώσει τον χρόνο συμμετοχής του βετεράνου γκαρντ με τις φήμες για buyout να φουντώνουν όλο και περισσότερο. Ελκυστική φαντάζει η πιθανότητα επανένωσης με τον πρώην συμπαίκτη και φίλο του, Λεμπρόν Τζέιμς, που είχαν κερδίσει μαζί το πρωτάθλημα του 2016 με το Κλίβελαντ.

Σερζ Ιμπάκα

Ο Ιμπάκα εντάχθηκε στο ρόστερ των Ιντιάνα Πέισερς μαζί με τον Τζορτζ Χιλ μέσω ανταλλαγής με τους Μιλγουόκι Μπακς, όμως η διοίκηση αποφάσισε να τον αφήσει ελεύθερο. Ο ίδιος ενδιαφέρεται να πάει στο Μαϊάμι όμως είναι άγνωστο αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο…

Ευτυχία Οικονομίδου


www.bnsports.gr



Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0