Basket Talk

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο BN Sports: «Να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στο BN Sports: «Να αντιμετωπίζουμε κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός»

Ο Γιάννης Κουζέλογλου μίλησε στο BN Sports για την πρώτη εκτός έδρας νίκη του Λαυρίου στο πρωτάθλημα επί της ΑΕΚ.

Το Λαύριο επέβαλε το  ρυθμό του στην έδρα της «Ένωσης» επικρατώντας με σκορ 81-95. Ο Γιάννης Κουζέλογλου, έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση, αλλά και το πως θα πρέπει να αγωνίζεται η ομάδα του από δω και στο εξής.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομαδα. Για να κερδίσεις εκτός έδρας πρέπει να είσαι και τα 40' του παιχνιδιού συγκεντρωμένος. Νομίζω ήμασταν και για αυτό κερδίσαμε και πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

Ο φόργουορντ του Λαυρίου ήταν ένας εκ των κορυφαίων της ομάδας του ολοκληρώνοντας το ματς με 17 πόντους (3/4 τρίποντα), 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Η εμφάνιση αυτή συνόδεψε την πολύ σημαντική νίκη της ομάδας του Χρήστου Σερέλη

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που βοήθησα την ομάδα να πάρει αυτή τη νικη. Θεωρώ πως πρέπει να κοιτάμε κάθε μέρα ξεχωριστά, κάθε προπόνηση ξεχωριστά με στόχο συνεχώς να βελτιωνόμαστε».

Το Λαύριο είχε ανάγκη να «αναπνεύσει» παίρνοντας μια νίκη ψυχολογίας μιας και ως ουραγός της βαθμολογίας θα παλέψει για την παραμονή στην Basket League.

Ο Γιάννης Κουζέλογλου στάθηκε στο δύσκολο πρόγραμμα της ομάδας:

«Πρέπει να συνεχίσουμε με αυτόν τον ρυθμό   και να αντιμετωπίζουμε το κάθε παιχνίδι σα να είναι τελικός. Τώρα έχουμε μερικές μέρες ρεπό που θα μας βοηθήσουν να ξεκουραστούμε και να επιστρέψουμε δυνατά στις προπονήσεις ώστε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τη δύσκολη συνέχεια».

Ευτυχία Οικονομίδου

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0