Basket Talk

Πρώτα το σοκ μετά η αγκαλιά! Η 12χρονη που έγινε viral δίπλα στον ΛεΜπρόν (video)

Πρώτα το σοκ μετά η αγκαλιά! Η 12χρονη που έγινε viral δίπλα στον ΛεΜπρόν (video)
«Βασιλική» κίνηση από τον ΛεΜπρόν, ο οποίος έκανε μία νεαρή θαυμάστριά του να ζήσει μία μοναδική εμπειρία στο ματς των Λέικερς με τους Γουόριορς.

Ένα μικρό κορίτσι είχε ζητήσει από τους γονείς της να της πάρουν εισιτήριο για την αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γουόριορς. Αυτό έγινε για δύο λόγους. Και για να δει τον αγαπημένο της παίκτη, τον ΛεΜπρόν Τζέιμς από κοντά, αλλά και με το σκεπτικό ότι θα έβλεπε το πρώτο του παιχνίδι μετά το ρεκόρ πόντων στο ΝΒΑ.

Για κακή της τύχη, ο «βασιλιάς» δεν κατάφερε να αγωνιστεί λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Παρά την όποια ατυχία της, η βραδιά εξελίχθηκε με απίστευτο τρόπο.

Ο ΛεΜπρόν πήγε στο γήπεδο να καθίσει δίπλα στον πάγκο και στην ακριβώς δίπλα καρέκλα ήταν η νεαρή θαυμάστριά του. Η αντίδρασή της όταν κατάλαβε ότι ο αγαπημένος της παίκτης κάθεται δίπλα της, ήταν «όλα τα λεφτά».

Ο «βασιλιάς» προφανώς και δεν μπορούσε να αφήσει τη νεαρή θαυμάστριά του χωρίς κάποια αναμνηστική φωτογραφία, με τον ίδιο να της κάνει «high five» μετά το ματς.

Σίγουρα μία βραδιά, που η 12χρονη φίλη των Λέικερς δεν θα ξεχάσει ποτέ και στιγμές που μας υπενθυμίζουν τη δύναμη που έχει ο αθλητισμός.

bron-f.jpg
Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0