Basket Talk

Κλίπερς – Μπακς 106-119: 35αρης Αντετοκούνμπο και 2/2 στο LA για τα «ελάφια»! (video)

Κλίπερς – Μπακς 106-119: 35αρης Αντετοκούνμπο και 2/2 στο LA για τα «ελάφια»! (video)

Οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν την ξέφρενη πορεία τους το τελευταίο διάστημα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να πετάει… φωτιές με 35 πόντους, κέρδισαν τους Κλίπερς με 106-119 για τη δέκατη διαδοχική νίκη τους και τη δεύτερη σερί στο Λος Άντζελες μέσα σε 24 ώρες.

Σαν… σίφουνας πέρασαν από το Λος Άντζελες οι Μιλγουόκι Μπακς! Μόλις 24 ώρες μετά τη νίκη τους επί των Λέικερς, η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο επιβλήθηκε και στην έδρα των Κλίπερς, επικρατώντας με 106-119 για τη δέκατη συνεχόμενη νίκη τους στο πρωτάθλημα του NBA.

Ο «Greek Freak» για ακόμα ένα παιχνίδι ήταν ασταμάτητος. Σημείωσε 35 πόντους, ενώ προσέθεσε επιπλέον στη στατιστική του 8 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 λάθη. Άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Μπρουκ Λόπεζ με double-double, έχοντας 22 πόντους και 15 ριμπάουντ, αλλά και ο Τζρου Χόλιντεϊ με 19 πόντους. Στο 39-17 πλέον το ρεκόρ των Μπακς.

Η ομάδα του ΛΑ παρατάχθηκε χωρίς τον Κουάι Λέοναρντ και τους νεοαποκτηθέντες Γκόρντον, Πλάμλι και Χάιλαντ, ενώ από την πλευρά των «ελαφιών» έλειπαν οι Κρις Μίντλετον (για λόγους ξεκούρασης), Μπόμπι Πόρτις (τραυματισμός) και Τζα Κράουντερ, που δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα με την υπόλοιπη ομάδα.

Παρακολουθείστε τα καλύτερα στιγμιότυπα της αναμέτρησης Κλίπερς – Μπακς:


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0