Basket Talk

Ράντονιτς: «Επιλέξαμε την άμυνα και όχι το φάουλ στην τελευταία φάση - Δεν έχω ενημέρωση για Άντριους»

Ράντονιτς: «Επιλέξαμε την άμυνα και όχι το φάουλ στην τελευταία φάση - Δεν έχω ενημέρωση για Άντριους»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκε στην τελευταία φάση και στην επιλογή του Παναθηναϊκού να παίξει άμυνα, καθώς ακόμα και στην κατάσταση που επικρατεί με τον Άντριου Άντριους.

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα τόνισε ότι η εντολή στην τελευταία φάση ήταν η ομάδα του να παίξει άμυνα και όχι να κάνει φάουλ. Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να έχει στο παρκέ τους Ουίλιαμς και Μπέικον απάντησε πως στις αλλαγές που θα γίνονταν ήταν οι καλύτερες λύσεις. “Επέλεξα την άμυνα και όχι το φάουλ και την τελευταία κατοχή γιατί ο Λι είχε παίξει σχεδόν 40 λεπτά και ήταν κουρασμένος και ο Μπέικον όχι στην καλύτερή του βραδιά”, είπε ο Μαυροβούνιος τεχνικός.

Αναφερόμενος στην 6αδα που θα δηλώσει για το Κύπελλο η ομάδα του είπε πως δεν έχει ακόμη αποφασίσει επειδή ο Ουόλτερς είναι στο νοσοκομείο, ο Πονίτκα εκτός προπονήσεων ενώ τραυματίστηκε και ο Γκουντάιτις στο δάχτυλο.

Όταν του τέθηκε ερώτηση σχετικά με τον Άντριους και αν έχει βγει εκτός 6αδας της Α1 απάντησε πως “δεν έχω καμία νεότερη ενημέρωση”.

www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0