Basket Talk

Αν είναι δυνατόν! Το πρωί έπαιξε στον Καναδά για τη G-League και το βράδυ με τους Λέικερς κόντρα στον Αντετοκούνμπο!

Αν είναι δυνατόν! Το πρωί έπαιξε στον Καναδά για τη G-League και το βράδυ με τους Λέικερς κόντρα στον Αντετοκούνμπο!
Από το να παίζει στην G-League στο να μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, σε λιγότερο από 24 ώρες.
Ένα ταξίδι από τον Καναδά στο LA, για δύο διαφορετικές αναμετρήσεις σε λιγότερο από 24 ώρες. Κάποιος θα έλεγε ότι είναι «τρέλα» και ότι δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Κι όμως γίνεται και... welcome στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Οι Λέικερς υποδέχθηκαν τους Μπακς, σε ένα ματς στο οποίο είχαν πάρα πολλές απουσίες. Τι κάνανε λοιπόν για να έχουν λύσεις στον πάγκο; Κάλεσαν τον Κόουλ Σουάιντερ, ο οποίος αγωνίζεται στη θυγατρική ομάδα των Λέικερς (έχει two-way συμβόλαιο). 

Σε ένα πρώτο άκουσμα, φαντάζει κάτι απλό, όχι όμως για το... πότε έγινε γνωστό το ότι θα αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα. Συγκεκριμένα το μεσημέρι (09/02) ο Σουάιντερ, ήταν στο Οντάριο του Καναδά, για το ματς των South Bay Lakers με τους Οντάριο Κλίπερς. Τελείωσε την αναμέτρηση με 8 πόντους, 6 ριμπάουντ, 1 ασίστ και αμέσως έφυγε για LA.

Ο νεαρός πάουερ φόργουορντ, λίγες ώρες αργότερα από το παιχνίδι της ομάδας του, θα βρισκόταν στην «Crypto.com Arena» για να παίζει με τους Λέικερς και να μαρκάρει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Το πιο... αμερικάνικο γεγονός που θα μπορούσε να γίνει στον κόσμο του μπάσκετ. Αυτή η συμμετοχή του βέβαια, τον έβαλε σε ένα «κλειστό club» αθλητών, καθώς έγινε ο 55ος που αγωνίζεται την ίδια μέρα στην G-League και στο NBA.
Παναγιώτης Ραμαντάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0