Basket Talk

Ίρβινγκ: Πρώτη φορά συνδυάζει ντεμπούτο με νίκη!

Ίρβινγκ: Πρώτη φορά συνδυάζει ντεμπούτο με νίκη!
Τέταρτη και... φαρμακερή. O Κάιρι Ίρβινγκ στην πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς έφυγε νικητής απο το γήπεδο και όσο και αν φαντάζει παράδοξο δεν το είχε καταφέρει τις τρεις φορές που ντεμπουτάρισε με μια ομάδα.
Ο Κάιρι Ίρβινγκ έκανε «σεφτέ» με το... δεξί. Ο 30χρονος γεννημένος στη «Χώρα των Καγκουρό» που άνοιξε τον... ασκό του αιόλου των αποχωρήσεων από τους Νετς, ζητώντας και πάιρνοντας ανταλλαγή, μετακόμισε στο Ντάλας πριν την tradeline που εκπνέει την Πέμπτη (9/2), πραγματοποιώντας μάλιστα και το ντεμπούτο του.
Στην πρεμιέρα του μάλιστα με την ομάδα του Ντάλας ήταν καθοριστικός στο Λος Άντζελες, αναλαμβάνοντας με το... καλημέρα το ρόλο του ηγέτη. Ο Uncle Drew με τους 24 πόντους που σημείωσε και τις 5 ασίστ που μοίρασε βοήθησε των Μάβερικς να φτάσουν στη νίκη και άπαντες πλέον περιμένουν να τον δουν στο πλάι του Λούκα Ντόντσιτς που απουσίασε απέναντι στους Κλίπερς.

Μάλιστα με την νίκη αυτή, ο Ίρβινγκ έβαλε τέρμα και σε ένα μίνι αρνητικό σερί που έτρεχε καθώς δεν είχε καταφέρει ούτε με τους Καβαλίερς αλλά ούτε και με τους Σέλτικς και τους Νετς να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη της νέας του ομάδας.

Μια συνεργασία λοιπόν που ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, γεγονός που ο Κάιρι Ίρβινγκ το έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0