Basket Talk

Γιασικεβίτσιους: «Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα»

Γιασικεβίτσιους: «Δεν γνωρίζω αν θα μείνω στην Μπαρτσελόνα»
Ο Σάρας Γιασικεβίτσιους μίλησε σε ισπανικό μέσο για το μέλλον του στην Μπαρτσελόνα, τονίζοντας πως δεν εξαρτάται από αυτόν η παραμονή του στην ομάδα.
Παρόλο που στην Βαρκελώνη υποδέχθηκαν τον Γιασικεβίτσιους με «ανοιχτές αγκάλες» και όλα έμοιαζαν ιδανικά για να επανέλθουν οι Καταλανοί στη κορυφή της Ερώπης, κάτι τέτοιο δε συνέβη.

Τα αποτελέσματά που έχει φέρει ο Λιθουανός στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» μέχρι στιγμής δεν είναι τα αναμενόμενα. Έτσι, υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες για το αν η Μπαρτσελόνα θα ανανεώσει το συμβόλαιο του Σάρας, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για το θέμα και αποκάλυψε πως δεν έχει συζητήσει ακόμα με την διοίκηση των Καταλανών και πως δεν εξαρτάται απαραίτητα από αυτόν η παραμονή του.

«Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα. Γιατί μου το ρωτάτε αυτό; Δεν εξαρτάται μόνο από εμένα. Δεν μπορώ να μιλήσω πολύ γι 'αυτό. Έχω βρεθεί σε αυτήν την κατάσταση ως παίκτης πολλές φορές. Θα προσπαθήσω να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα μπορώ. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε ούτε να μιλάμε για αυτό. Δεν εξαρτώνται όλα από εμένα. Πρέπει να επικεντρωθούμε στην επόμενη προπόνηση και παιχνίδι. Ας δούμε τι θα γίνει. Αν κερδίσουμε τίτλους, ο κόσμος θα είναι χαρούμενος, είμαι σίγουρος»

Ερωτηθείς αν θα ήθελε να συνεχίσει στη ισπανική ομάδα, ο Γιασικεβίτσιους απέφυγε να απαντήσει. «Αυτή είναι μία περίεργη ερώτηση και αν απαντήσω, θα γράψετε έναν κακό τίτλο. Ας επικεντρωθούμε στην εποχή», δήλωσε συγκεκριμένα.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0