Basket Talk

Θρήνος στο χώρο του μπάσκετ: «Έφυγε» ο 21χρονος Βασίλης Χριστοδούλου

Θρήνος στο χώρο του μπάσκετ: «Έφυγε» ο 21χρονος Βασίλης Χριστοδούλου

Την τελευταία του πνοή άφησε στη Θεσσαλονίκη ο 21χρονος μπασκετμπολίστας, Βασίλης Χριστοδούλου, που υπέστη ανακοπή καρδιάς…

Σε πένθος έχει «βυθιστεί» ολόκληρη η Θεσσαλονίκη, στο άκουσμα της τραγικής είδησης του θανάτου του 21χρονου, Βασίλη Χριστοδούλου. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής, που αγωνιζόταν στους Ιππότες Χαριλάου, άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του αφού υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο σύλλογος στον οποίο αγωνιζόταν αναφέρει: «Μετά τον ξαφνικό χαμό του Βασίλη Χριστοδούλου, όλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα…προς το παρόν δε θα ενημερώνεται η σελίδα της ομάδας…».

Ενώ ανακοίνωση για τον αδικοχαμένο Βασίλη Χριστοδούλου εξέδωσε και η ΕΟΚ:

«Κάθε ανθρώπινη απώλεια είναι ένα τραγικό γεγονός, όταν όμως αυτή αφορά νέους ανθρώπους, ο θρήνος είναι ανείπωτος. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του 21χρονου Βασίλη Χριστοδούλου, ενός παιδιού που ήταν και αθλητής μπάσκετ στην ομάδα “Ιππότες Χαριλάου”, προκάλεσε βαθιά θλίψη.

Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τα βαθιά τους συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.»

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0