Basket Talk

ΕΣΑΚΕ για αναβολή στο Λαύριο - Ολυμπιακός: «Ολισθηρό και επικίνδυνο το παρκέ»

ΕΣΑΚΕ για αναβολή στο Λαύριο - Ολυμπιακός: «Ολισθηρό και επικίνδυνο το παρκέ»
Ως ολισθηρό και επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών χαρακτήρισε το παρκέ στο... κλειστό του Λαυρίου ο ΕΣΑΚΕ, στην ανακοίνωση που εξέδωσε για τους λόγους που αναβλήθηκε η αναμέτρηση της ομώνυμης ομάδας με τον Ολυμπιακό.
Σχετικά Άρθρα
Η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» που πλήττει την Ατιική έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα μέχρι και σε... κλειστά γυμναστήρια όπως φαίνεται.

Το κλειστό του Λαυρίου έσταζε νερά από την οροφή και οι διαιτητές του αγώνα οδηγήθηκαν στην αναβολή του αγώνα της ομώνυμης ομάδας με τον Ολυμπιακό για την 15η Αγωνιστική της Basket League. Για το λόγο αυτό και ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ξεκαθαρίζοντας τους λόγους που πάρθηκε η απόφαση αυτή.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ:

«Η αναμέτρηση Λαύριο Megabolt – Ολυμπιακός για την 15η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Από την οροφή του γηπέδου έπεφτε νερό εντός του αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα το παρκέ να είναι ολισθηρό και επικίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των αθλητών σύμφωνα με όσα αναγράφηκαν από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0