Basket Talk

NBA: Βαριά καμπάνα για τους Μάμπα και Ρίβερς που πρωταγωνίστησταν στο… ξύλο στο Μάτζικ - Τίμπεργουλβς

NBA: Βαριά καμπάνα για τους Μάμπα και Ρίβερς που πρωταγωνίστησταν στο… ξύλο στο Μάτζικ - Τίμπεργουλβς

Το ΝΒΑ αντέδρασε στις… μπουνιές μεταξύ Μο Μπάμπα και Όστιν Ρίβερς και επέβαλε αποκλεισμό από 4 και 3 αγώνες αντίστοιχα. Έναν αγώνα θα χάσει ο Τζέιλεν Σαγκς

Οι Μο Μπάμπα και Όστιν Ρίβερς έβαλαν… φωτιά στον αγώνα των Τίμπεργουλβς με τους Ορλάντο Μάτζικ (04/02).

Ο Μο Μπάμπα είδε τον Ρίβερς να μιλάει στον πάγκο της ομάδας του, τον πλησίασε και έριξε μπουνιά στον αντίπαλό του, προκαλώντας γενική σύρραξη. Οι διαιτητές μοίρασαν αποβολές με το… τσουβάλι. Πέντε στο σύνολο: Ρίβερς, ΜακΝτάνιελς και Πρινς από τη Μινεσότα και οι Τζέιλεν Σαγκς, Μο Μπάμπα από το Ορλάντο.

Το NBA ανακοίνωσε τις ποινές των δύο παικτών, αλλά και άλλων παικτών που έκαναν χειρότερη την κατάσταση, παίρνοντας άμεσα μέτρα.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό, ο Μπάμπα τιμωρήθηκε με 4 αγώνες αποκλεισμό και ο Ρίβερς με 3 αγώνες. Ο Τζέιλεν Σαγκς - που έπιασε από τον λαιμό τον Ρίβερς - δέχθηκε τιμωρία ενός αγώνα, ενώ ο Τζέιντεν ΜακΝτάνιελς πρόστιμο 20.000 δολαρίων. Ο 5ος παίκτης που αποβλήθηκε (Ταϊρόν Πρινς) δεν τιμωρήθηκε.

Η απώλεια αγώνων σημαίνει και απώλεια χρημάτων βέβαια στο ΝΒΑ, καθώς οι μισθοί των παικτών διαιρούνται διά 82 (αγώνες στη σεζόν), με αποτέλεσμα ο Μπάμπα να χάνει 284.138 δολάρια, ο Ρίβερς 60.121 δολάρια και ο Σαγκς 47.740 δολάρια.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0