Basket Talk

NBA: Ήττα οι Λέικερς, έχασαν τον Κάρι οι Γουόριορς, ο Καμ τόμας μπήκε στα... παπούτσια του Ίρβινγκ

NBA: Ήττα οι Λέικερς, έχασαν τον Κάρι οι Γουόριορς, ο Καμ τόμας μπήκε στα... παπούτσια του Ίρβινγκ

Στην ήττα των Λέικερς από τους Πέλικανς, ο Λεμπρόν Τζέιμς σκόραρε 27 πόντους και πλέον χρειάζεται 36 για να γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.

Το πανόραμα της αγωνιστικής του ΝΒΑ (05/02).

Οι Λέικερς ηττήθηκαν και από τους Πέλικανς, παρά το προβάδισμα του +12 που είχαν αποκτήσει στο τρίτο δωδεκάλεπτο. Οι «πελεκάνοι» πήραν τη νίκη με 131-126 και έβαλαν «στοπ» στο σερί 10 ηττών, ανεβαίνοντας στο 27-27, έναντι 25-29 των Λέικερς, που παραμένουν εκτός 10αδας στην Δύση. Ο Μπράντον Ίνγκραμ με 35 πόντους ήταν ο κορυφαίος για τους νικητές ενώ από τους «λιμνανθρώπους» ξεχώρισαν οι Άντονι Ντέιβις με 34 πόντους και 14 ριμπάουντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς με 27 πόντους.

Οι Γουόριορς μπορεί να βρέθηκαν ακόμα και στο +23 απέναντι στους Μάβερικς (απόντος Ντόνσιτς) όμως ζορίστηκαν στο τέλος. Παρόλα αυτά πήραν τη νίκη με 119-113. Οι «πολεμιστές» βέβαια είδαν τον Στεφ Κάρι να αποχωρεί με πρόβλημα στο αριστερό γόνατο μετά τη σύγκρουση με τον ΜακΚίνλεϊ Ράιτ στην 3η περίοδο και κάθονται σε… αναμμένα κάρβουνα!



Οι Λος Άντζελες Κλίπερς παραλίγο να την… πατήσουν όπως με τους Μπακς νωρίτερα στη σεζόν, όμως έπαθαν και έμαθαν. Πριν μερικές ημέρες απώλεσαν διαφορά 21 πόντων κόντρα στους Μπακς και ηττήθηκαν με 106-105. Κόντρα στους Νικς στην Νέα Υόρκη οι Κλίπερς έχασαν διαφορά 17 πόντων στην 4η περίοδο, αλλά τελικά κατάφεραν να αποφύγουν το «κάζο» και πήραν την νίκη με 128-134 στην παράταση.

Ο Νικολά Μπατούμ έστειλε το ματς στην παράταση καθώς ισοφάρισε σε 115-115. Εκεί… μίλησαν οι σταρ της ομάδας, με τον Καουάι Λέοναρντ να σταματάει στους 35 πόντους και τον Πολ Τζορτζ στους 30 πόντους, με τον Νόρμαν Πάουελ να προσφέρει άλλους 24 πόντους ερχόμενος από τον πάγκο.

Για τους Νικς, ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν εκπληκτικός με 41 πόντους, με τον Τζούλιους Ραντλ να προσθέτει 28 πόντους και 11 ριμπάουντ.



Οι Μπρούκλιν Νετς έκαναν απίστευτη ανατροπή από το -23 απέναντι στους Γουίζαρντς με… μπροστάρη τον Καμ Τόμας. Οι Νετς παρατάχθηκαν χωρίς τους τραυματίες Κέβιν Ντουράντ, Τι Τζέι Γουόρεν, Μπεν Σίμονς και τον… τραυματία Κάιρι Ίρβινγκ (επισήμως λόγω τραυματισμού, ανεπισήμως επειδή ζήτησε ανταλλαγή). Στα… παπούτσια του Ίρβινγκ μπήκε ο Καμ Τόμας ο οποίος έβαλε 44 πόντους και οδήγησε στη νίκη με 125-123.

Οι Ντένβερ Νάγκετς επικράτησαν άνετα των Ατλάντα Χοκς, οι οποίοι στερούνταν τις υπηρεσίες του Τρέι Γιανγκ. Πλέον, οι Νάγκετς έχουν το καλύτερο ρεκόρ στο ΝΒΑ (37-16) μαζί με τους Σέλτικς.

Ο Τζαμάλ Μάρι με 41 πόντους ήταν τρομερός για τους Νάγκετς, με τον Μάικλ Πόρτερ να προσθέτει 23 πόντους και τον Νίκολα Γιόκιτς 14 πόντους, 18 ριμπάουντ και 10 ασίστ, στο 18ο φετινό του triple-double.

Οι Σικάγο Μπουλς εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των Μπλέιζερς (2 παιχνίδια σε ένα 24ωρο), γύρισαν το ματς από το -17 και πήραν τη νίκη με 129-121, έχοντας κορυφαίο τον Ζακ ΛαΒίν με 36 πόντους.

Διέλυσαν τους Ρόκετς οι Θάντερ με… 30άρα. Η ομάδα της Οκλαχόμα «πληγλωθηκε» από την ήττα από τις «ρουκέτες» του Χιούστον μέσα στην εβδομάδα και πήρε… εκδίκηση κερδίζοντας με 153-121, ενώ κάποια στιγμή στην αναμέτρηση, προηγούνταν μέχρι και με +45!

Οι Σανς κέρδισαν εύκολα τη χειρότερη ομάδα της Ανατολής, Ντιτρόιτ Πίστονς, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον ΝτιΆντρε Έιτον (31π.,16ρ.).

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0