Basket Talk

Μιχάλης Λούντζης: Τερμάτισε τα... κοντέρ και έσπασε 5 ρεκόρ καριέρας ο απολαυστικός X-Factor του Ολυμπιακού!

Μιχάλης Λούντζης: Τερμάτισε τα... κοντέρ και έσπασε 5 ρεκόρ καριέρας ο απολαυστικός X-Factor του Ολυμπιακού!
Θα την θυμάται για καιρό την εμφανισή του κόντρα στην πρωταθλήτρια Εφές Ανατολού ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος ήταν ο... άσος που βγήκε από το μανίκι του Γιώργου Μπαρτζώκα και κάλυψε αριστοτεχνικά το κενό του Κώστα Σλούκα. Τελείωσε τον αγώνα με 5 ρεκόρ καριέρας στη Euroleague.
Μπορεί το μπάσκετ να είναι ομαδικό άθλημα, ο Ολυμπιακός να πέτυχε άλλη μία μεγάλη νίκη ωστόσο η βραδιά ανήκει στον Μιχάλη Λούντζη και έχει κάθε λόγο να γελάνε μέχρι και τα... μουστάκια που δεν έχει με τα καμώματά του κόντρα στην πρωταθλήτρια Εφές

Ο X-Factor των «ερυθρολέκων» τελείωσε την αναμέτρηση με 13 πόντους (2/3 δίποντα, 3/3 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 18 στο σύστημα αξιολόγησης, κάνοντας... σμπαράλια τα πάλαι ποτέ career high του. Αυτό σημαίνει ότι έκανε πέντε ρεκόρ καριέρας σε πόντους, ριμπάουντ, εύστοχα δίποντα και τρίποντα καθώς και στο περίφημο PIR, όντας ο καθοριστικός παράγοντας, σε ένα δύσκολο ματς, που ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πριν από το ματς της Παρασκευής (3/2) o διεθνής γκαρντ είχε ρεκόρ σε πόντους τους 5 κόντρα στη Μονακό. Ως προς τα ριμπάουντ είχε μαζέψει 5 «σκουπίδια» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού απέναντι στη Ζάλγκιρις σε μια αναμέτρηση που μέχρι και την νύχτα αυτή είχε και την υψηλότερη αξιολόγηση (9). Εκτός των άλλων με τους 13 πόντους αυτούς που φόρτωσε το καλάθι της Εφές, ξεπέρασε όσους έιχε σκοράρει σε όλα τα προηγούμενα φετινά παιχνίδια του Ολυμπιακού (11).

Μάνος Φυρογένης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0