Basket Talk

Μπέικον: Ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια για την άσεμνη χειρονομία! (video)

Μπέικον: Ζήτησε συγγνώμη από τους φίλους της Μπασκόνια για την άσεμνη χειρονομία! (video)
Ο Ντουέιν Μπέικον, μετά το... φορτσάτο ξεκίνημά του ήταν ωσεί παρών. Σαν να μην έφτανε αυτό μετά από διαμαρτυρία του προς τους διαιτητές δέχτηκε τεχνική ποινή, αντιδρώντας από τον πάγκο σηκώνοντας το μεσαίο του δάχτυλο προς τους φίλους της Μπασκόνια. Για την κινησή του αυτή απολογήθηκε με story αμέσως μετά το τέλος του ματς.
Ο Παναθηναϊκός σπατάλησε το εξαιρετικό του ξεκίνημα και έφυγε και πάλι χωρίς το ροζ φύλλο αγώνα από την Ισπανία. Ο εκνευρισμός και η κακή διάθεση ήταν εμφανής στο «πράσινο» στρατόπεδο» με τον Ντουέιν Μπείκον να κάνει μάλιστα και μία α΄σεμνη χερινομία προς τους φίλους της Μπασκόνια.

Πιο συγκεκριμένα, μετά από εύστοχο τριποντό του για το 57-40 και διαμαρτυρία προς τους διαιτητές, ο Αμερικανός σταρ των «πρασίνων» δέχτηκε τεχνική πονή. Την ώρα λοιπόν που κάθισε στον πάγκο, η κάμερα τον έπιασε να σηκώνει το... μεσαίο του δάχτυλο προς τους φίλους τους γηπεδούχων, απαντώντας σε όσα του έλεγαν.

Για την αντίδρασή του αυτή αμέσως μετά το τέλος του ματς, ανέβασε story στο instagram και απολογήθηκε, ζητώντας συγγνώμη που παραφέρθηκε από την ένταση της στιγμής.
bacom_2.png

www.bnsports
.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0