Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 23: Δεν προλαβαίνουν Σλούκας και Πίτερς – Με τους γνωστούς απόντες ο Παναθηναϊκός!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 23: Δεν προλαβαίνουν Σλούκας και Πίτερς – Με τους γνωστούς απόντες ο Παναθηναϊκός!

«Διαβολοβδομάδας» μέρος δεύτερο και οι αλλαγές στο ιατρικό δελτίο είναι ελάχιστες. Απίθανη η συμμετοχή των Σλούκα και Πίτερς κόντρα στην Εφές, με τα ίδια πρόσωπα στη Βιτόρια ο Παναθηναϊκός. Γέμισαν… ερωτηματικά στο Βερολίνο και τη Μπολόνια, εξακολουθεί να θυμίζει όροφο «νοσοκομείου» η Βαλένθια.

Μία ακόμα «διαβολοβδομάδα», η πέμπτη της σεζόν βρίσκεται σε εξέλιξη με τις ομάδες του επάνω μισού να προσπαθούν να εδραιώσουν σιγά σιγά τη θέση τους στην 8αδα. Οι αλλαγές στο ιατρικό ανακοινωθέν είναι φυσικά ελάχιστες με την Βαλένθια να παραμένει η μεγαλύτερη πληγείσα.

Στα… δικά μας, η μοναδική διαφοροποίηση στις αποστολές των δύο «αιωνίων», εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, πρόκειται να είναι ο Νίκος Χουγκάζ που θα κλείσει τη σεζόν στο Περιστέρι. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει εκδίκηση από την πλήρη (μακροχρόνια εκτός ο Μπάλμπαι) Εφές για το ματς του πρώτου γύρου και φυσικά τον περσινό τελικό χωρίς τους Κώστας Σλούκα και Αλέκ Πίτερς. Οι δυο τους δεν κατόρθωσαν να ξεπεράσουν τα προβλήματα τραυματισμού που τους ταλαιπωρούν και μοιάζει σχεδόν απίθανο να συμπεριληφθούν στη 12αδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, όμως διαμήνυσε και ο ίδιος.

Για τους «πράσινους» που έχουν… στρατοπεδεύσει στην αφιλόξενη για αυτούς Ισπανία, οι δύο Λευτέρηδες (Μαντζούκας και Μποχωρίδης) καθώς και ο Ματέουσζ Πονίτκα δεν θα ενισχύσουν τον Παναθηναϊκό στην προσπάθειά του να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει στην Ιβηρική Χερσόνησο.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη, η Βαλένθια εξακολουθεί να μετράει αρκετούς απόντες (μεταξύ αυτών και τον Ντούμπλιεβιτς) με την επιστροφή πάντως αρκετών από αυτούς να μην αργεί. Από δύο… ερωτηματικά και μάλιστα επιδραστικά σε Άλμπα και Μπολόνια, ενώ και ο Βινσάν Πουαριέ της «βασίλισσας», που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον Παναθηναϊκό, παραμένει αμφίβολος. Σημαντικότατη η απουσία τόσο του Μέλι στην Αρμάνι όσο και του Λάιτι για τη Βιλερμπάν.

Στα ευχάριστα, πολύ κοντά στην επανεμφάνισή του και μάλιστα σε «χρόνο ντε τε» βρίσκεται ο Χασάν Μάρτιν ενώ δύο πολύ σημαντικές μονάδες για Ρεάλ και Φενέρμπαχτσε (Ράντολφ και Μπιέλιτσα) μπαίνουν στην τελική ευθεία για το φετινό τους ντεμπούτο.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 23ης αγωνιστικής της EuroLeague:

 

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον, Μάοντο Λο (αμφίβολος), Μπεν Λάμερς (αμφίβολος)

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Κέβιν Πάνγκος, Τόμασο Μπαλντάσο, Νίκολο Μέλι, Λουίτζι Ντατόμε (αμφίβολος)

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Χασιελ Ριβέρο, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν, Ντέιβιντ Λάιτι

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λίο Μέναλο, Σέμι Οτζελέγε, Νίκο Μάνιον (αμφίβολος), Ίφε Λούντμπεργκ (αμφίβολος)

Ερυθρός Αστέρας: Φακούντο Καμπάτσο, Χασάν Μάρτιν (αμφίβολος)

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους, Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς, Αϊζάια Τέιλορ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες, Όστιν Χόλινς

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αντρέας Ομπστ, Ελίας Χάρις

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ

Μπασκόνια: Πιέρια Χένρι

Ολυμπιακός: Κώστας Σλούκας, Αλέκ Πίτερς

Παναθηναϊκός: Λευτέρης Μποχωρίδης, Λευτέρης Μαντζούκας, Ματέουζς Πονίτκα

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα, Τρίσταν Βούκσεβιτς

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάρλος Αλοθέν, Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άντονι Ράντολφ, Βινσέντ Πουαριέ (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, Ισμέτ Τακπινάρ.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0