Basket Talk

Ρεάλ - Παναθηναϊκός 83-68: Μία από τα ίδια!

Ρεάλ - Παναθηναϊκός 83-68: Μία από τα ίδια!
Ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι από το ματς όμως το παιχνίδι δεν ξεκινά στο 20' και οι «πράσινοι» δεν λένε να το μάθουν (83-68).
Το παιχνίδι φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο πριν καν το πρώτο τζάμπολ. Όταν όμως μετά τα πρώτα 20 λεπτά, υπολείπεσαι και 18 πόντους μέσα στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρέαλ, τότε δεν ψάχνεις για ανατροπή αλλά για άθλο. Ο Παναθηναϊκός για μία ακόμα φορά άργησε να εμφανιστεί στο παρκέ και όταν το έκανε, έτρεχε και δεν... έφτανε. (83-68).

Οι «πράσινοι» βρέθηκαν πολύ νωρίς να κυνηγούν διψήφιες διαφορές (15-2, 5') και προσπάθησαν να μείνουν όρθιοι με τα τρίποντα του Μπέικον. Τα επιθετικα ριμπάουντ του Γκουντάιτις δεν έφταναν, το «τριφύλλι» απειλούσε μόνο με... σκοτωμένες προσπάθειες και με αυτόν τον τρόπο δεν μπορείς να κερδίσεις τη Ρεάλ στο σπίτι της. Μάλιστα στα τελευταία 6 λεπτά της δεύτερης περιόδου οι Μαδριλένοι έτρεξαν άλλο ένα σερί 15-2, το οποίο διακόπηκε από το τρίποντο υπό πίεση του Γκριγκόνις για το 48-30 του πρώτου μέρους. 

Για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι ο ΠαναθηναΪκός δεν έβαλε πάνω από 30 μέχρι την ανάπαυλα και έχανε με διαφορά μεγαλύτερη  των 13 πόντων, γεγονός που δικαιολογούσε απόλυτα την απελπισία του Μπέικον στις δηλώσεις του.
Στο δεύτερο μέρος οι «πράσινοι» αντέδρασαν, έπαιξαν καλύτερη άμυνα αλλά κυρίως φόρτωσαν με 27 πόντους το αντίπαλο καλάθι, κάτι που τους έφερε στο -11 (68-57, 30΄). Μία προσπάθεια βέβαια που έμεινε ημιτελής καθώς δεν ήρθε μέσω δημιουργίας (8 ασίστ για 15 λάθη) και ως εκ τούτου θα ψάξει στη Βιτόρια την πρώτη νίκη επί ισπανικού εδάφους μετά από 15 σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες.

Τα δεκάλεπτα
: 26-14, 48-30, 68-57, 83-68

Δείτε το Στατιστικό του Αγώνα ΕΔΩ:

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0