Basket Talk

Μπαρτζώκας: «Εκτιμούμε τη νίκη, πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ» - Ιτούδης: «Κάτι πρέπει να μάθουμε από αυτόν τον αγώνα»

Μπαρτζώκας: «Εκτιμούμε τη νίκη, πάντα δύσκολο να παίζεις εδώ» - Ιτούδης: «Κάτι πρέπει να μάθουμε από αυτόν τον αγώνα»

Συγκρατημένος ήταν ο Γιώργος Μπαρτζώκας στις δηλώσεις του, ενώ από την άλλη ο Δημήτρης Ιτούδης είδε την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό σαν ένα πολύ καλό μάθημα για τη Φενέρ.

Με ψυχραιμία αντιμετώπισε τον θρίαμβο στην Πόλη ο Γιώργος Μπαρτζώκας, παρά την μεγάλη διαφορά και την τεράστια σημασία της νίκης. «Εκτιμούμε αυτή τη νίκη γιατί είναι πάντα δύσκολο να αγωνίζεσαι εδώ. Είχαμε υπομονή, βρήκαμε τα ελεύθερα σουτ από την αρχή με την πρώτη περίοδο να είναι μία “δήλωση” από μέρους μας για τον τρόπο που παίξαμε» είπε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» για να προσθέσει: «Έτσι παίξαμε για τρία δεκάλεπτα ενώ όταν στην 4η περίοδο για 2-3 λεπτά χάσαμε το μυαλό μας ήρθε το τρίποντο του Ουόκαπ να μας ηρεμήσει και να τελειώσει το ματς. Ένα παιχνίδι όπου ουδέποτε η διαφορά έπεσε κάτω από τους 13 πόντους». Όσο για τον επόμενο αγώνα με την Εφές είπε πως «κάθε ματς έχει διαφορετική προσέγγιση όπως θα έχει και αυτό για εμάς αφού θα παίξουμε ξανά σε ένα sold out γήπεδο».

Ο Δημήτρης Ιτούδης παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Ολυμπιακού και έδωσε συγχαρητήρια στους «ερυθρόλευκους» σημειώνοντας το εξωπραγματικό όπως το χαρακτήρισε ποσοστό τους στα τρίποντα. «Κάτι πρέπει να μάθουμε από αυτόν τον αγώνα. Έχουμε πολλά μίλια να διανύσουμε για να φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε, ελπίζω να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στον επόμενο αγώνα», κατέληξε.  

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0