Basket Talk

NBA: «Μάγεψε» ο Ντόντσιτς - «Έβρεξε» τρίποντα ο Κάρι

NBA: «Μάγεψε» ο Ντόντσιτς - «Έβρεξε» τρίποντα ο Κάρι

«Πετούσε φωτιές» ο Ντόντσιτς κόντρα στους Πίστονς, σημειώνοντας νέα «50άρα», ενώ οι Ουόριορς είχαν… Κάρι για να τους «ξελασπώσει» στην Οκλαχόμα.

Ακόμα μια μοναδική παράσταση έδωσε ο Λούκα Ντόντσιτς στη νίκη των Μάβερικς με 111-105 επι των Πίστονς. Ο Σλοβένος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα, καθώς πέτυχε 53 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Πρόκειται για την 5η φορά που σημειώνει περισσότερους 50 πόντους και μάλιστα η 4η τη φετινή σεζόν.

Στην Οκλαχόμα οι Θάντερ έβαλαν δύσκολα στους Ουόριορς, καθώς επέστρεψαν από το -21 και λίγο έλειψε να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο το Γκόλντεν Στέιτ είχε τον Κάρι σε εξαιρετική βραδιά, ο οποίος στα κρίσιμα πήρε στις πλάτες του την ομάδα και με 38 πόντους, 12 ασίστ και 8/12 τρίποντα, την οδήγησε στη νίκη με 128-120.

Τρομερό ματς έγινε στη Φιλαδέλφεια, όπου οι Μάτζικ κατάφεραν να κάνουν αυτό που δεν μπόρεσαν οι Θάντερ! Η ομάδα του Ορλάντο επέστρεψε από το -21 και «σόκαρε» του Σίξερς με σκορ 119-109. Ο Πάολο Μπανκέρο με 29 πόντους ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Μόριτζ Βάγκνερ να προσθέτει 22 πόντους και τον Φραντζ Βάγκνερ 19 πόντους. Για τους Σίξερς, ο Τζοέλ Εμπίντ είχε 30 πόντους και 11 ριμπάουντ και οι Τζέιμς Χάρντεν και Τομπάιας Χάρις από 17 πόντους.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0