Basket Talk

Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός μάς τσάκισε στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε μεγάλο κίνητρο»

Ιτούδης: «Ο Ολυμπιακός μάς τσάκισε στο πρώτο παιχνίδι, έχουμε μεγάλο κίνητρο»
Η Φενέρμπαχτσε υποδέχεται τον Ολυμπιακό (31/1, 19:45) για την 22η αγωνιστική της EuroLeague και ο τεχνικός της τουρκικής ομάδας Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για την μάχη των δύο ομάδων, ενώ στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του μετά την συντριβή στον πρώτο γύρο στο ΣΕΦ.

Φενέρμπαχτσε και Ολυμπιακός αναμετρούνται στην Ulker Sports Arena (31/1, 19:45) για την 22η αγωνιστική της Euroleague. O Δημήτρης Ιτούδης με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι τονίζοντας στο μεγάλο κίνητρο που έχουν οι παίκτες του μετά την συντριβή και το -27 στο ματς του πρώτου γύρου στον Πειραιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Δημήτρης Ιτούδης:

«Παίζουμε με τον πρωτοπόρο της EuroLeague και μια από τις πιο ανταγωνιστικές ομάδες στη διοργάνωση. Παίζουμε κόντρα στην ομάδα που έχει χτίσει πάνω σε έναν μεγάλο κορμό γηγενών και ξένων παικτών τα τελευταία τρία χρόνια. Παίζουν πολύ επιθετικό μπάσκετ και μας τσάκισαν στο πρώτο παιχνίδι.

Είναι καιρός, λοιπόν να ανταγωνιστούμε μια τόσο μεγάλη ομάδα. Έχουμε μεγάλο κίνητρο να παίξουμε εναντίον τους στην έδρα μας. Θέλουμε κάθε οπαδό μαζί μας. Είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ιστορίας που θέλουμε να χτίσουμε. Είναι καιρός να ενώσουμε τις φωνές και το χειροκρότημα τους για να βοηθήσουμε την ομάδα να αποδώσει σε αυτό το υψηλών απαιτήσεων παιχνίδι».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0