Basket Talk

Αντετοκούνμπο: «Καλωσήρθατε στο Freak Show» (video)

Αντετοκούνμπο: «Καλωσήρθατε στο Freak Show» (video)

Η ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την «50άρα» στους Πέλικανς, το μπουγέλωμα των συμπαικτών του, αλλά και οι δηλώσεις του on camera.

Μία ακόμα σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Δευτέρας απέναντι στους Πέλικανς. Ο «Greek Freak» σημείωσε 50 πόντους και οι Μπακς επικράτησαν στο Fiserv Forum με 135-110.

Μετά την «κόρνα» της λήξης ακολούθησε ένα... μπουγέλωμα από τα «Ελάφια» στον Γιάννη για την «50άρα» που πέτυχε, με τον Έλληνα All-Star να παραδέχεται στην κάμερα ότι «Δεν θα πήγαιναν στα αποδυτήρια αν δεν με έκαναν μπουγέλο, οπότε έπρεπε να πάω».

Λίγο μετά το τέλος του αγώνα, ο Αντετοκούνμπο έκανε την καθιερωμένη δημοσίευσή του στα social media καλωσορίζοντας μας στο σόου του! «Καλωσήρθατε στο Freak Show», αναφέρει στη λεζάντα.

Όσο για την εμφάνιση που πραγματοποίησε, ο Γιάννης ανέφερε τα εξής:

«Απλώς συνεχίζω να δουλεύω στο παιχνίδι μου. Να βρω τον ρυθμό μου. Περνούσα κάποια πράγματα και δεν είχα ρυθμό. Πλέον όμως όλοι είμαστε υγιείς, η μπάλα κυκλοφορεί, περνάμε καλά και έχουμε σπουδαία ενέργεια. Απλώς προσπαθώ να βοηθώ την ομάδα μου».

www.bnsports.gr 

 

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0