Basket Talk

Μπακς – Πέλικανς 135-110: Παράσταση MVP από τον ασταμάτητο Γιάννη Αντετοκούνμπο με νέα «50άρα» (video)

Μπακς – Πέλικανς 135-110: Παράσταση MVP από τον ασταμάτητο Γιάννη Αντετοκούνμπο με νέα «50άρα» (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καταιγιστικός απέναντι στους Πέλικανς και οδήγησε το Μιλγουόκι στη νίκη με 135-110, σημειώνοντας 50 πόντους.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμα φορά ο μεγάλος πρωταγωνιστής των Μιλγουόκι Μπακς! Ο «Greek Freak» πέτυχε για 5η φορά στην καριέρα του 50 πόντους και οδήγησε την ομάδα του στην 4η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα με σκορ 135-110 επί των Πέλικανς, οι οποίοι βέβαια στερήθηκαν τις υπηρεσίες των ΜακΚόλουμ και Ίνγκραμ.

Ο Γιάννης μπήκε... αγριεμένος στο παρκέ και από την πρώτη περίοδο «έδειξε τα δόντια του» στον Βαλαντσιούνας, ο οποίος πέρασε ένα δύσκολο βράδυ. Ο σταρ των Μπακς σημείωσε 18 πόντους στο πρώτο 12λεπτο, ενώ το ημίχρονο έκλεισε στους 29. Παράλληλα, το ποσοστό του από τη γραμμή του τριπόντου ήταν εξαιρετικό με 3/4 εύστοχα και δεν δυσκολεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονονα φτάσει ως τους 50 πόντους, χωρίς να... πατήσει γκάζι.

Πολύτιμη βοήθεια έδωσε ο Κρις Μίντλεντον, ο οποίος σε ένα ακόμη ματς ήρθε από τον πάγκο αλλά έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και δεν αργεί η στιγμή που θα επιστρέψει στην βασική πεντάδα των Μπακς. Σταθερά καλός και ο Τζρου Χόλιντεϊ, που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Για τους Πέλικανς, οι οποίοι είχαν πολύ χαμηλά ποσοστά στα σουτ και τους κόστισε, αυτός που ξεχώρισε ήταν ο Αλβαράδο με 18 πόντους, ενώ από 16 πρόσθεσαν οι Βαλαντσιούνας και Μέρφι.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς οι Σάρλοτ Χόρνετς, τα ξημερώματα της Τετάρτης στις 03:00.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0