Basket Talk

Άντριους: Οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος του Παναθηναϊκού με υποστηρίζουν!

Άντριους: Οι συμπαίκτες μου και ο κόσμος του Παναθηναϊκού με υποστηρίζουν!
O Aμερικανός γκαρντ που έχει ακόμα συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς όλα γυρνούν γύρω από εκείνον και τη στάση του, θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση του μέσω γραπτής δήλωσης.
Σχετικά Άρθρα
Παρά το γεγονός πως παραμένει... παροπλισμένος στο ρόσετερ των «πρασίνων» από τον Οκτώβρη, ο Άντριου Άντριους ανήκει κανονικά στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, όντας μάλιστα ο ένας από τους επ΄τα ξένους που μπορεί να έχει δηλωμένους το «τριφύλλι» στη Basket League.

Μετά τις χθεσινοβραδινές δηλώσεις λοιπόν του Ντέγιαν Ράντονιτς περί άρνησής του Αμερικανού να υπογράψει το απαιτούμενο χαρτί για να μην δεσμεύει μία θέση ξένου, ο Άντριους ξεκαθάρισε τη θέση του μέσα από γραπτή του δήλωσε που έστειλε στα ΜΜς

Πιο αναλυτικά τα όσα αναφέρει:
«Έχουν γίνει πολλές κουβέντες για την κατάστασή μου για τις οποίες σιωπώ γιατί ξέρω ότι ως επαγγελματίας δεν είναι προσωπικό. Αλλά μόλις αμφισβητηθεί η ακεραιότητά μου ως άντρας, θα μιλήσω.
Αυτό το καλοκαίρι επέλεξα τον Παναθηναϊκό από άλλες προσφορές της Ευρωλίγκας με την ευκαιρία να αγωνιστώ στο δεύτερο καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο. Το αντιμετώπισα έτσι, φτάνοντας νωρίς και μένοντας αργά για προπόνηση, καθημερινά, για να συνεισφέρω στην ομάδα όταν μου δοθεί η ευκαιρία.

Καταλαβαίνω ότι αυτό είναι μια επιχείρηση. Όταν η ομάδα με πλησίασε για το έγγραφο του ελληνικού πρωταθλήματος, μου είπαν ότι δεν θα επηρεάσει την κατάστασή μου στην Ευρωλίγκα. Όμως, πριν προλάβω να υπογράψω το έγγραφο, ήμουν ήδη εκτός του ρόστερ των 12 παικτών της Ευρωλίγκας.

Έτσι, ενημέρωσα την ομάδα ότι θα υπέγραφα το ελληνικό έγγραφο (εβδομάδα 5 της Euroleague) εάν μου δινόταν η ευκαιρία να επιδείξω τις ικανότητές μου σε άλλες ομάδες της EuroLeague μέχρι τη μεταγραφική προθεσμία (εβδομάδα 17). Ο Παναθηναϊκός δεν θα δεχόταν να μου δώσει την ευκαιρία να βοηθήσω να βρω άλλη ομάδα στην Ευρωλίγκα, παρόλο που είχα καλή απόδοση όταν μου είχε δοθεί η ευκαιρία.

Είπα στους συμπαίκτες μου εκ των προτέρων ότι δεν υπέγραφα το έγγραφο και μου έδωσαν την υποστήριξή τους όλο αυτό το διάστημα. Ανεξάρτητα από την κατάστασή μου, υποστηρίζω τους συμπαίκτες μου γιατί θέλω να κερδίσουν όλοι. Καμία ψυχή στα αποδυτήρια δεν έχει να πει κάτι διαφορετικό.

Ο επαγγελματισμός και η εργασιακή μου ηθική μιλούν από μόνα τους. Βλέπω όλα τα σχόλια από τους συνομηλίκους και τους θαυμαστές μου που εξέφρασαν την υποστήριξή τους και την εμπιστοσύνη τους ότι ανήκω στην Euroleague. Σας εκτιμώ.

18 λεπτά κατά μέσο όρο με 8 πόντους και 2 ασίστ με ποσοστά 42% στα δίποντακαι 63% στα τρίποντα παίζοντας 2/3 (lol)», τα όσα αναφέρει

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0