Basket Talk

Σέλτικς - Λέικερς: Συντετριμμένος ο «βασιλιάς» που φώναζε για φάουλ - Πήρε κάμερα για να δείξει στο διαιτητή το σφάλμα του ο Μπέβερλι! (video)

Σέλτικς - Λέικερς: Συντετριμμένος ο «βασιλιάς» που φώναζε για φάουλ - Πήρε κάμερα για να δείξει στο διαιτητή το σφάλμα του ο Μπέβερλι! (video)
Απίστευτα πράγματα έλαβαν χώρα στο φινάλε της συγκλονιστικής αναμέτρησης της νίκης των Σέλτικς επί των Λέικερς (125-121) και η εικόνα του συντετριμμένου Λεμπρόν «ισούται με χίλιες λέξεις».
Οι Λέικερς έφτασαν μία ανάσα από το να... αλώσουν τη Βοστώνη παρόλα αυτά το έμμεσο τρίποντο του Μπράουν που έστειλε το ματς στο έξτρα πεντάλεπτο έδωσε το «φιλί της ζωής» στους Κέλτες να επικρατήσουν εν τέλει (125-121).

Οι «λιμνάνθρωποι» πάντως έχουν σοβαρά παράπονα από τους διαιτητές για την τελευταία φάση της κανονικής διάρκειας για φάουλ πάνω στον Τζέιμς.

Με το σκορ στο 105-105, ο ΛεΜπρόν ο οποίος ολοκλήρωσε τον αγώνα με 41 πόντους πήρε φυσικά, διείσδυσε προς τα μέσα για να τελειώσει τη φάση, όμως απέτυχε, με τον Τέιτουμ βέβαια να βρίσκει καθαρά το χέρι του «βασιλιά», ένα δευτερόλεπτο για τη λήξη. Οι διαιτητές δεν έδωσαν την παράβαση, το ματς πήγε στην παράταση, κάτι που έκανε... έξαλλο τον Βασιλιά και εκεί οι Σέλτικς πήραν το ντέρμπι (125-121).

Μέχρι και ο Πάτρικ Μπέβερλι πήρε camera και πήγε στον διαιτητή για να του δείξει το φάουλ που δεν καταλόγισε.
beverley_1.webp

Η εικόνα βέβαια που θα μείνει είναι αυτή μετά και το έξτρα πεντάλεπτο με τον Λεμπρόν να κάθεται με μία πετσέτα στο κεφάλι, απογοητευμένος, για άλλη μια ήττα των «λιμνάνθρωπων» στο τέλος. Ο King James παλεύει όσο μπορεί, έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του στα τελευταία ματς αλλά η ομάδα του συνεχίζει να βρίσκεται εκτός play-in (23-27).

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0