Basket Talk

Οι Σέλτικς λύγισαν τον 41αρη «βασιλιά» στην παράταση! (video)

Οι Σέλτικς λύγισαν τον 41αρη «βασιλιά» στην παράταση! (video)
Στην ματσάρα της Βοστώνης, οι «Κέλτες» χρειάστηκαν το έμμεσο τρίποντο του Μπράουν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας για να στείλουν το ματς στην παράταση και εν τέλει να... σβήσουν του 41 πόντους του Λεμπρόν Τζέιμς (125-121).
Είναι από τα classic παιχνίδια του «μαγικού κόσμου» του ΝΒΑ και αναμενόταν με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Και ο ίδιος ο αγώνας με την συναρπαστική εξέλιξή του επιβεβαίωσε τη φήμη του. Οι Σέλτικς επικράτησαν των Λέικερς με 125-121 στην παράταση και πήγαν στο 36-15, ρίχνοντας στο 23-27 τους ηττημένους.

Ο Μπράουν ήταν ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τους γηπεδούχους που με έμμεσο τρίποντο στα 4'' για το τέλος της κανονικής διάρκειας έστειλε τον αγώνα στην παράταση, κρατώντας ζωντανούς τους Σέλτικς, αφού ο Λεμπρόν δεν μπόρεσε στα εναπομείναντα δευτερόλεπτα να σκοράρει αν και ο Τέιτουμ έβαλε το... χεράκι του, κάπως αντικανονικά. 

Στο έξτρα πεντάλεπτο, ο Μπρόγκντον με δύο βολές έκανε το 123-118 στα 11 δευτερόλεπτα, υπογράφοντας τη νίκη της ομάδας του.

Για τους θριαμβευτές «Κέλτες», 37 πόντους με 9 ριμπάουντ και το κρίσιμο καλάθι είχε ο Μπράουν, ενώ ο «διπλός» Τέιτουμ μέτρησε 30 με 11 ριμπάουντ και 26 με 6 ριμπάουντ είχε ο Μπρόγκντον. Από την άλλη πλευρά ο ΛεΜπρόν Τζέιμς που έφτασε ακόμα πιο κοντά στην κορυφή των all-time σκόρερ, ξεπερνώντας τον Τζαμπάρ, είχε 41 πόντους, 9 ριμπάουντ, 8 ασίστ, ενώ ο Ντέιβις πρόσθεσε 16 πόντους με 10 ριμπάουντ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0