Basket Talk

Προμηθέας Πατρών - Κολοσσός Ρόδου 80-76: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά έμεινε στα... μισά! (video)

Προμηθέας Πατρών - Κολοσσός Ρόδου 80-76: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά έμεινε στα... μισά! (video)

Ο Κολοσσός Ρόδου «επέστρεψε» από το -19 κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, έφτασε να προηγείται δύο λεπτά πριν το τέλος, αλλά «λύγισε» στο φινάλε και ηττήθηκε με 80-76 (28/01), αφήνοντας την ανατροπή της... χρονιάς, στα μισά.

Απίστευτο ματς, ακόμα πιο απίστευτο φινάλε, ανάμεσα σε Προμηθέα Πατρών και Κολοσσό Ρόδου, στο ΔΑΚ Τόφαλος! Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο -19 στα μέσα της τρίτης περιόδου, έφτασαν να προηγούνται στο 1:59 πριν τη λήξη του ματς, αλλά εν τέλει ηττήθηκαν με 80-76 (28/01), «λυγίζοντας» μπροστά στο ρεσιτάλ σκοραρίσματος του Τόμασον, που «σταμάτησε» στους 24 πόντους.

Κάπως έτσι, η ΑΕΚ που επικράτησε νωρίτερα το απόγευμα του Σαββάτου (28/01) του Περιστερίου, εξασφάλισε πως θα παραμείνει μόνη-τρίτη μετά το τέλος της 14ης αγωνιστικής της Basket League, ενώ μπήκε... φωτιά παράλληλα, στη «μάχη» της τετράδας, με Περιστέρι, Προμηθέα και Κολοσσό να ισοβαθμούν

 

ΤΟ ΜΑΤΣ

Στην πρώτη περίοδο, καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να «ξεφύγει» στο σκορ. Ο Κολοσσός Ρόδου «συμμάζεψε» γρήγορα το 7-2 του Προμηθέα και «έκλεισε» το πρώτο δεκάλεπτο, σε απόσταση ενός πόντου. Δεν κατάφερε να κάνει κάτι ανάλογο, όμως, και στη 2η περίοδο.

 

Με ένα επιθετικό «ξέσπασμα» οι γηπεδούχοι εκτόξευσαν τη διαφορά στους 14 πόντους, στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, και στους 19, στα μέσα της 3ης περιόδου. Το ματς έμοιαζε να έχει «τελειώσει», αλλά οι παίκτες του Κολοσσού, είχαν διαφορετική άποψη.

Αρχικά, «μείωσαν» την απόσταση στους 11 πόντους, στο φινάλε του 3ου δεκαλέπτου και στην τελευταία περίοδο, έφεραν το ματς τρεις φορές στον πόντο, πριν προηγηθεί εν τέλει, 1:59 πριν τη λήξη του ματς.

 

Η υπερ-προσπάθεια, όμως, δεν απέδωσε «καρπούς». Ο Κολοσσός «λύγισε» στο φινάλε και ηττήθηκε με 80-76, αφήνοντας την ΑΕΚ μόνη-τρίτη στον βαθμολογικό πίνακα της Basket League, μετά το πέρας της 14ης αγωνιστικής.

 

Τα δεκάλεπτα: 11-12, 46-32, 60-49, 80-76

Δείτε τα στατιστικά του Αγώνα ΕΔΩ

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0