Basket Talk

Πέισερς - Μπακς 131-141: «Αγριεμένος» ο Αντετοκούνμπο και στην Ιντιάνα, σταμάτησε στους 41! (video)

Πέισερς - Μπακς 131-141: «Αγριεμένος» ο Αντετοκούνμπο και στην Ιντιάνα, σταμάτησε στους 41! (video)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο πρόσθεσε ακόμα μια «40άρα» στο παλμαρέ του και οδήγησε τους Μπακς σε μία ακόμα νίκη στο NBA, αυτή τη φορά επί των Πέισερς στην Ιντιάνα.

Ακόμα μια άνετη φαινομενικά νίκη των Μπακς πήγε να εξελιχθεί σε θρίλερ, αλλά στο τέλος «μίλησε» η ψυχραιμία του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το Μιλγουόκι ήταν καταιγιστικό στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα απέναντι στους Πέισερς και έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 33 πόντους (52-85), με το ημίχρονο να κλείνει στο +29 (56-85).

Ωστόσο, στην 3η περίοδο οι παίκτες του Μπουντενχόλζερ έπαθαν ένα μικρό «μπλακάουτ» και έδωσαν τη δυνατότητα στην Ιντιάνα να μειώσει αρκετά (99-114). Στο ίδιο μοτίβο οι Πέισερς έριξαν κι άλλο τη διαφορά στην 4η περίοδο, αναγκάζοντας τον Γιάννη να εκτελέσει αρκετές βολές, καθώς ήταν άστοχος από τη γραμμή. 


Συγκεκριμένα είχε 2/11 όταν ξεκίνησε η Ιντιάνα σκόπιμα να του κάνει φάουλ, ένα ποσοστό που τελικά έγινε 7/18.  
Κάπως έτσι το σκορ έγινε 124-131 περίπου τρία λεπτά πριν το φινάλε. Ωστόσο η ψυχραιμία του «Greek Freak», αλλά και η ευστοχία των Μπακς από τα 7.25μ. «καθάρισαν».

Ο Γιάννης πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, με εξαίρεση τις βολές από τη γραμμή της φιλανθρωπίας. Δοκίμασε αρκετές φορές το χέρι του σε τρίποντο (2/7), με τις περισσότερες επιθέσεις του βέβαια να ολοκληρώνονται κοντά στο καλάθι. Συνολικά πέτυχε 41 πόντους, 12 ριμπάουντ και 6 ασίστ σε 33 λεπτά συμμετοχής.


Πολύτιμη βοήθεια προσέφερε ο Χόλιντεϊ ο οποίος «άγγιξε» το triple double με 23 πόντους, 9 ριμπάουντ και 9 ασίστ. Στα 15 λεπτά που αγωνίστηκε ο Μίντλετον είχε επίσης μια θετική παρουσία και έδειξε πως είναι σε καλή κατάσταση (17π., 4ρ., 4α.).



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0