Basket Talk

Αρχηγοί στο All Star Game του ΝΒΑ Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον

Αρχηγοί στο All Star Game του ΝΒΑ Αντετοκούνμπο και ΛεΜπρον
Για 3η φορά στην καριέρα του όπως το 2019 και το 2020 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ψηφίστηκε αρχηγός της ομάδας της Ανατολής ενόψει του All Star Game που θα διεξαχθεί στο Σολτ Λέικ Σίτι της Γιούτα στις 19 Φεβρουαρίου. Για τον Greek Freak αυτή θα είναι η 7η συνεχόμενη μάλιστα εμφάνιση στο ραντεβού των stars.
Το ΝΒΑ λοιπόν ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Παρασκευής τους αρχηγούς και τους παίκτες που ψηφίστηκαν στις βασικές πεντάδες με βάση την ψήφο του κοινού (σε ποσοστό 50%), των παικτών (25%) και των ειδικών (25%). Η ψήφος έφερε τον Αντετοκούνμπο να μαζεύει τις περισσότερες ψήφους στην Ανατολή και να χρίζεται αρχηγός. Κάτι το οποίο πανηγύρισε με το πιο πλατύ και γλυκό του χαμόγελο στα social media γράφοντας: El Capitan, δηλαδή ο αρχηγός.

Μαζί με τον Αντετοκούνμπο την βασική πεντάδα της Ανατολής θα αποτελούν ακόμη ο Κέβιν Ντουράντ και ο Κάιρι Ϊρβινγκ των Μπρούκλιν Νετς, ο Τζέισον Τέιτουμ των Μπόστον Σέλτικς και ο Ντόνοβαν Μίτσελ των Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Όσο για τη Δύση αρχηγός ψηφίστηκε για μία ακόμη φορά ο ΛεΜπρον Τζέιμς ο οποίος θα πραγματοποιήσει τη 19η εμφάνισή του σε All Star Game και θα ισοφαρίσει την επίδοση του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ ενώ την πεντάδα της Δύσης θα αποτελούν ακόμη οι Στέφεν Κάρι (Γκόλντεν Στέιτ), Ζάιον Ουίλιαμσον (Νιου Ορλίνς), Νικόλα Γιόκιτς (Ντένβερ) και Λούκα Ντόντσιτς (Ντάλας)


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0