Basket Talk

Μικρές «λίμνες» στα... κλειστά γυμναστήρια του ΟΑΚΑ λόγω βροχής! (video)

Μικρές «λίμνες» στα... κλειστά γυμναστήρια του ΟΑΚΑ λόγω βροχής! (video)
Η πολύ έντονη κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα και δη το λεκανοπέδιο την Πέμπτη (26/1) έχουν προκαλέσει αρκετές ζημιές με τα... κλειστά γυμναστήρια του ΟΑΚΑ να μην αποτελούν εξαίρεση. Νερά υπάρχουν τόσο στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει σε λίγες ώρες τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Ζαλγκίρις όσο και στο προπονητήριο του στίβου με την κατάσταση στο δεύτερο να είναι σαφώς χειρότερη.
Η «Θεομηνία» που έχει πλήξει τη χώρα μας την Πέμπτη (26/1) πέρα από τους ανοιχτούς χώρους έχει προκαλέσει αρκετές ζημιές μέχρι και κλειστές εγκαταστάσεις Ολυμπιακών προδιαγραφών.

Στο κλειστό του μπάσκετ για παράδειγμα, όπου σε λιγότερο από τρεις ώρες ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις, έχουν δημιουργηθεί μικρές «λίμνες» όπως κατέγραψε/κατήγγειλε με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η μητέρα της Κατερίνας Στεφανίδη, Ζωή Βαρέλη.

Στο ίδιο συγκρότημα για το οποίο έχουν δαπανηθεί πολλά εκατομμύρια, το κλειστό (υποτίθεται) προπονητήριο στίβου έχει γεμίσει... νερά, όπως φαίνεται και στο βίντεο που έχει δημοσιοποιήσει ο ΣΕΓΑΣ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0