Basket Talk

Ταξίδεψε 7.000χλμ, δεν είδε το είδωλό του να παίζει αλλά πήρε δώρα για μια ζωή!

Ταξίδεψε 7.000χλμ, δεν είδε το είδωλό του να παίζει αλλά πήρε δώρα για μια ζωή!
Ο νεαρός Φελίπε από την Αργεντινή, συνάντησε το είδωλό του, τον Τζίμι Μπάτλερ και δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Κάτι τέτοιες ιστορίες είναι αυτές που μας δείχνουν τη δύναμη και την αγάπη των ανθρώπων που κρύβεται πίσω από τον αθλητισμό. Μία ιστορία που έγινε στο Μαϊάμι, με τον νεαρό Φελίπε, να ταξιδεύει μαζί με την οικογένεια του από την Αργεντινή στην Αμερική, για να δει από κοντά το είδωλό του. Τον Τζίμι Μπάτλερ.

Ο Φελίπε και η αδερφή του, περίμεναν πως και πως την ώρα του αγώνα να τον δουν να αγωνίζεται, όμως όταν έμαθαν ότι δεν θα παίξει δεν μπόρεσαν να κρύψουν τη στεναχώρια τους.

Οι άνθρωποι των Χιτ, είδανε το όλο περιστατικό και κάλεσαν τα δύο νεαρά παιδιά στο παρκέ του γηπέδου, όπου εκεί πήρανε δώρα και έβγαλαν φωτογραφίες. Οι αντιδράσεις τους και το χαμόγελό τους, ισοδυναμούν με χίλιες λέξεις, σχετικά με το τι νιώθανε.

Μετά τη βόλτα στο παρκέ, πήγανε και στα αποδυτήρια, εκεί όπου είχανε την ευκαιρία να δούνε από κοντά του είδωλο του Φελίπε, τον Τζίμι Μπάτλερ. Ο άσος των Χιτ έδωσε και στον Φελίπε και στη Ζόε (αδερφή του) από μία υπογεγραμμένη φανέλα, ενώ τα δύο παιδιά του κάνανε δώρο μία σημαία της Αργεντινής που έγραφε το όνομά τους.

Παναγιώτης Ραμαντάνης 

www.bnsports.gr


Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0