Basket Talk

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 21: Κρίνεται την τελευταία στιγμή για Γκουντάιτις και Ουόλτερς - «Κατάρα» στη Ζαλγκίρις!

EuroLeague Fantasy Injury Report Round 21: Κρίνεται την τελευταία στιγμή για Γκουντάιτις και Ουόλτερς - «Κατάρα» στη Ζαλγκίρις!

Με δύο σημαντικά ερωτηματικά ετοιμάζεται ο Παναθηναϊκός να υποδεχθεί τη Ζαλγκίρις αφού η συμμετοχή των Γκουντάιτις και Ουόλτερς θα αποφασιστεί λίγες ώρες πριν το τζάμπολ. «Ευχέλαιο» χρειάζονται στη Ζαλγκίρις, επιστροφές στη Ρεάλ

Αγωνιστική στη Euroleague χωρίς απουσίες δεν νοείται, με την κατάσταση στα 18 «στρατόπεδα» να διαφέρει. Όπως και να ‘χει, «φρέσκα» πρόσωπα πρόκειται να εμφανιστούν στις 12αδες μιας και αναμένεται να κάνουν ντεμπούτο αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των ομάδων.

Στα του… οίκου μας και ως προς το απουσιολόγιο, ο Ντέγιαν Ράντονιτς που παίζει κάθε βδομάδα το «κεφάλι» του, πονοκεφαλιάζει και για προβλήματα τραυματισμών. Οι Γκουντάιτις και Ουόλτερς ακολούθησαν την Τετάρτη (25/1) μέρος της προπόνησης και η συμμετοχή τους στον αγώνα της Πέμπτης θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Παραμένουν εκτός οι Μποχωρίδης (τράβηγμα στον προσαγωγό) και Μαντζούκας (θλάση στον λαγονοψοϊτη).

Όχι πως η κατάσταση στην αντίπαλό του Ζαλγκίρις είναι πολύ καλύτερη βέβαια. Η ομάδα… έκπληξη της φετινής σεζόν έχει ήδη χάσει για μεγάλο διάστημα τους Καβανό και Έβανς ενώ τα μαντάτα δεν ήταν ευχάριστα ούτε για τον αντικατάσταση του Αμερικανού. Ο Αϊζάια Τέιλορ, ο οποίος ήρθε για να αντικαταστήσει τον MVP της Λιθουανικής ομάδας μέχρι που χτύπησε, δεν πρόλαβε καλά καλά να μάθει τα συστήματα του Μακσβίτις και βρέθηκε στα… πιτς από τον αγώνα Κυπέλλου με τη Γουλβς. Σίγουρα κάποιος έχει ματιάσει την περιφερειακή γραμμή της Ζαλγκίρις.

Στον Ολυμπιακό πάλι, το απουσιολόγιο του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι για μία ακόμα αγωνιστική κενό ενώ και η Μακάμπι, την οποία υποδέχεται στο κατάμεστο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (21:30) δεν έχει κάποιο απρόοπτο. Μοναδικός απόντας, ο μακροχρόνιος Άλεξ Πόιθρες.

Στην υπόλοιπη Ευρώπη δεν υπήρχαν ριζικές αναποδιές με τη Βαλένθια να ταξιδεύει στο Βερολίνο χωρίς τον Ντούμπλιεβιτς αλλά με τον Κλαβέρ στη πολύπαθη σύνθεσή της. Αντίθετα για την Άλμπα τα νέα είναι ευχάριστα, καθώς μονάχα ο γνωστός Μάρκους Έρικσον παραμένει εκτός.

Ερωτηματικό αλλά τι ερωτηματικό στη Μπάγερν ο Οθέλλο Χάντερ, ο οποίος έπαθε μία μόλυνση στο μάτι και δεν έπαιξε στο γερμανικό πρωτάθλημα. Αμφίβολος με ενοχλήσεις στη μέση και ο Χίγκινς για τη Μπαρτσελόνα. Η Μπασκόνια θα προσπαθήσει να ανακάμψει και να βρει ξανά τον καλό της εαυτό χωρίς τον Τάντας Σεντεκέρσκις και τον Χένρι που πρόκειται να αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα. Στα ευχάριστα, πλήρης μετά από καιρό θα είναι η Μονακό, με τον Μονέκε να αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση ενώ και στη Ρεάλ η κατάσταση είναι βελτιωμένη με τον Σέρχι να επιστρέφει και τον Ράντολφ να προπονείται για πρώτη φορά φέτος με τους συμπαίκτες του. Στο τελικό στάδιο βρίσκεται και η επάνοδος του Νεμάνια Μπιέλιτσα στη Φενέρ.

Διαβάστε αναλυτικά το Injury Report της 21ης αγωνιστικής της EuroLeague:

Άλμπα Βερολίνου: Μάρκους Έρικσον

Ανατολού Εφές: Ντόγκους Μπαλμπάι

Αρμάνι Μιλάνο: Σέιβον Σιλντς, Κέβιν Πάνγκος, Τόμασο Μπαλντάσο

Βαλένθια: Μάρτιν Χέρμανσον, Μίλαν Χιμένεθ, Σαμ Βαν Ρόσομ, Χασιελ Ριβέρο, Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς

Βιλερμπάν: Τζόφρι Λοβέρν

Βίρτους Μπολόνια: Αουντού Αμπάς, Λίο Μέναλο

Ερυθρός Αστέρας: Χασάν Μάρτιν, Φακούντο Καμπάτσο

Ζαλγκίρις Κάουνας: Λιουταούρας Λελεβίτσιους, Τάιλερ Καβανό, Κίναν Έβανς, Αϊζάια Τέιλορ

Μακάμπι Τελ Αβίβ: Άλεξ Πόιθρες

Μονακό: -

Μπάγερν Μονάχου: Ζαν Μαρκ Σίσκο, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Αντρέας Ομπστ, Οθέλο Χάντερ (αμφίβολος)

Μπαρτσελόνα: Σέρχι Μαρτίνεθ, Κόρι Χίγκινς (αμφίβολος)

Μπασκόνια: Πιέρια Χένρι, Τάντας Σεντεκέρσκις

Ολυμπιακός: -

Παναθηναϊκός: Λευτέρης Μποχωρίδης, Λευτέρης Μαντζούκας, Αρτούρας Γκουντάιτις, Νέιτ Ουόλτερς

Παρτιζάν: Μπάλσα Κοπρίβιτσα

Ρεάλ Μαδρίτης: Κάρλος Αλοθέν, Νάιτζελ-Ουίλιαμς Γκος, Αλμπέρτο Αμπάλδε, Άντονι Ράντολφ (αμφίβολος)

Φενέρμπαχτσε: Νεμάνια Μπιέλιτσα, Τόνιε Τζεκίρι, Ταρίκ Μπιμπέροβιτς, Ισμέτ Τακπινάρ.

Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0