Basket Talk

Ντουράντ και Λεμπρόν έχουν να παίξουν αντίπαλοι από τα Χριστούγεννα του 2018!

Ντουράντ και Λεμπρόν έχουν να παίξουν αντίπαλοι από τα Χριστούγεννα του 2018!

Ο Κέβιν Ντουράντ θα παραμείνει εκτός για ακόμη δύο εβδομάδες και θα χάσει το «ραντεβού» με τον Λέμπρον Τζέιμς (31/1) για ακόμη μια χρονιά!

Ο τραυματισμός του Κέβιν Ντουράντ στο δεξί γόνατο (σε ματς με τους Χιτ) τον έχει αφήσει εκτός δράσης από τις αρχές του χρόνου. Χθες (24/1) με επίσημη ανακοίνωσή τους οι Μπρούκλιν Νετς γνωστοποίησαν πως θα μείνει εκτός για ακόμη δυο εβδομάδες, αλλά θα αρχίσει το τρέξιμο στο παρκέ.

Μεγάλος στόχος για τον Ντουράντ είναι να καταφέρει να δώσει το «παρών» στο φετινό All Star Game, τη γιορτή από την οποία έχει απουσιάσει τα τελευταία τρία χρόνια!

Πέρα από αυτό όμως, ο KD θα χάσει ακόμα ένα «ραντεβού» με τον Λεμπρόν Τζέιμς. Οι Νετς παίζουν με τους Λέικερς στις 31/1 (02:30) και φυσικά ο Ντουράντ θα είναι εκτός μάχης.

Η τελευταία φορά που τους είδαμε αντιμέτωπους στο παρκέ είναι αρκετά πίσω, τα Χριστούγεννα του 2018! Τότε, ο Τζέιμς ήταν παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ ο Ντουράντ αγωνιζόταν ακόμη για τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς!

Η μόνη πιθανότητα να τους δούμε φέτος είναι αν οι ομάδες τους καταφέρουν να φτάσουν μέχρι τους τελικούς. Ειδάλλως, πάμε για του χρόνου!

Μανώλης Μακρόπουλος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0