Basket Talk

Ο… Ντούσκο Ομπράντοβιτς και ο ανίκητος εκπρόσωπος Τύπου της Ντέρμπι (video)

Ο… Ντούσκο Ομπράντοβιτς και ο ανίκητος εκπρόσωπος Τύπου της Ντέρμπι (video)
Είναι ο προπονητής με τους περισσότερους ευρωπαϊκούς τίτλους στην ιστορία, ο «άρχοντας των δαχτυλιδιών» του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι όμως υπάρχει άνθρωπος και δει μέλος ομάδας μπάσκετ που δεν ξέρει το μικρό του όνομα. Η αντίδραση του (ακομπλεξάριστου) Ζοτς πάντως είναι όλα τα λεφτά…
Ο αγώνας της Παρτιζάν με τη νεοφώτιστη στην ABA League, Ντέρμπι, ομάδα από το Μαυροβούνιο με έδρα την Ποντγκόριτσα, μόλις είχε τελειώσει το βράδυ της Κυριακής με τη σερβική ομάδα να κερδίζει εύκολα 100-81. Είχε έρθει η ώρα της συνέντευξης Τύπου με τον φιλοξενούμενο νικητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς να κάθεται στη θέση του στο κέντρο Τύπου.

«Καλωσορίζουμε τον κ.Ντούσκο Ομπράντοβιτς» λέει προσφωνώντας τον Ζοτς ο εκπρόσωπος Τύπου της Ντέρμπι με τον Ομπράντοβιτς να γυρίζει το βλέμμα και να λέει ψύχαιμα «Ντούσκο μπορεί να είναι κάποιος άλλος, εγώ σίγουρα όχι πάντως!»

Ο εκπρόσωπος Τύπου συνεχίζει… απτόητος με τον Ομπράντοβιτς να γυρίζει ξανά προς το μέρος του και να ακολουθεί ο εξής διάλογος:

Ομπράντοβιτς: «Δεν γνωρίζεις το όνομά μου;»
Εκπρόσωπος Τύπου Ντέρμπι: «Το γνωρίζω»
Ομπράντοβιτς: «Ποιο είναι;»
Εκπρόσωπος Τύπου Ντέρμπι: «Ντούσκο Ομπράντοβιτς»
Ομπράντοβιτς: «Πως;»
Εκπρόσωπος Τύπου Ντέρμπι: «Ντούσκο Ομπράντοβιτς»

Κάπου εκεί ο Ζοτς βάζει τα γέλια αφού καταλαβαίνει ότι δεν έχει καμία πιθανότητα να συνεννοηθεί με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ντέρμπι και συνεχίζει με τις δηλώσεις του.

Δείτε το στιγμιότυπο:



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0